Syksy saa tullapipo Samsøe Samsøe  // nahkatakki Samsøe Samsøe // tunika Marimekko // farkut Levi's
huivi Samsøe Samsøe // neule Samsøe Samsøe // kengät Samsøe Samsøe // reppu Marimekko


Tänä vuonna nautittiin täällä Suomessa ihanasta hellekesästä! Tai ne nautti, jotka nautti. Minulta meni heinäkuun helteet melkeinpä kokonaan ohi töissä, ja töiden jälkeen sitten en enää jaksanut juurikaan lämmöstä nauttia. Ja kun helteitä oli kestänyt muutaman viikon, olin jo kyllästymiseen saakka kuullut valitusta kuinka helle saisi jo loppua! Minun puolesta helteet saisi vaikka joka vuosi jatkua toukokuun alusta elokuun loppuun, sillä kaikilla loma ei satu heinäkuulle, ja nytkin itse pelkäsin että meidän lomalle helteet jo kaikkoaa, mutta onneksi mekin ehdimme osamme saada. 

Nyt täällä pohjoisessa on ilmat jo selkeästi viilenneet ja helteet tuskin enää palaavat. Tuntuu pitkän hellejakson jälkeen hassulta kun kaapista pitäisikin alkaa kaivaa pitkiä housuja jalkaan ja takkia päälle. Mutta oikeastaan olen kyllä sitä mieltä, että syyspukeutuminen on kivempaa kuin kesäpukeutuminen kun saa harrastaa sitä kuuluisaa kerrostamista. Onnistuin löytämään Helsingin Sokokselta ihanan Tiger of Swedenin pitkän villaisen pooloneuleen alesta, joten syysvaatekaapin kokoaminen on jo aloitettu. Kuvan inspiraatiokollaasista minulla onki monta osaa jo valmiina vaatekaapissa kun tuli se nahkatakkikin vihdoin ja viimein löydettyä, mutta korkeapohjaiset valkoiset tennarit ovat kutkutelleet mielessä jo tovin, mutta mietin lähinnä tarvinko tosiaan vielä yhtiä tennareita. No en varmasti tarvi, mutta en kyllä voi kehuskella läheskään aina tarpeeseen ostavani. Eilen ostin myös kollaasin vaaleanpunaisen pipon, joka on aivan ihana! Harkitsen jo saman ostamisessa myös toisessa värissä... Marimekon mustavalkoinen unikko iskee minuun todella kovasti, ja voisin osaa kyseisessä kuosissa kaikki tuotteet. Kävin kokeilemassa pitkää takkia liikkeessä joka jäi kaihertamaan mieltä, mutta hinta oli sen verran korkea etten millään raaskinut sitä ainakaan vielä ostaa. 

Oletko sinä innoissasi syyspukeutumisesta vai toivoisitko hellemekkokelien jatkuvan?

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.