Laiskiaisbloggaajan paluu

Heipähei, pitkästä aikaa. Täällä sitä ollaan lomanvietossa mökillä, kuvin mukaisissa maisemissa. Tauko venähti taas viikosta kuukauteen ja kuukaudesta melkein kahteen. Tauon aikana mietin jo monesti, että nytkö se tuli, blogini päätepiste siis. Kaukana ei kyllä oltu. Mietin mistä ihmeestä taion tälle harrastukselle enää aikaa, kun kesällä ja lomallakaan ei sitä tunnu löytyvän. Talvella valitan pimeyttä kun ei ole valoa kuvata, mutta vuoden valoisimpana aikana en taas saa mitään aikaiseksi. Tauko lähti silmien laserleikkauksesta (josta oma postaus tulossa) ja sen jälkeen pian sainkin tiedon uudesta työpaikasta ja työpaikan vaihto tapahtuikin melko nopeaan tahtiin. Uusi työ vei mehut, mikä minulla käy aina kun vaihdan työtehtävää tai -paikkaa. Siihen päälle vielä lamaannuttava hellekeli niin avot! Uudessa työpaikassa ehdin olla kolme viikkoa ennen loman alkua, ja nyt on kolmen viikon lomasta viimeinen viikko meneillään. Jatkoin siis samalla työnantajalla yhä edelleen, jotan siitä syystä myös lomat säilyi. Kamera ei ole käyny lomalla kädessä kertaakaan, mutta puhelimeen on tallentunut räpsyjä loman ajalta, joita ajattelin seuraavassa postauksessa tulla jakamaan. 

Mutta tässä sitä taas ollaan. Näpyttelemässä kuulumisia täällä. Vaikka aikaa ei tunnu löytyvän, että voisin blogia säännöllisesti päivittää, ei välttämättä edes pientä hetkeä joka viikko. Tai vaikka löytyisikin en välttämättä saa mitään aikaiseksi, niin jätetään se blogin lopullinen kuoppaaminen taas ainakin hetkeä myöhemmäksi. Sillä minne muualle minä inspiraatiopuuskissani näitä höpinöitäni kirjoittelisin, instagram kun ei ainakaan toistaiseksi tunnu tuota blogin jättäämää aukkoa paikkaavan. Loppuviikosta tulossa ainakin postausta ensimmäisestä vuodesta rouvana.

Joten täällä ollaan taas, onko siellä enää ketään?


7 kommenttia

 1. Sama täällä, ei ole vain aikaa kirjoitella :/ Oon nyt keksinyt alkaa pitämään valokuvausblogia! Voi vasn lisäillä kuvia eikä tarvitse kirjoittaa mitään, jospa edes sen saisin aikaiseksi ;D

  Mutta täällä siis vielä ollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, välillä päivätyön ja blogin yhdistäminen tuntuu kyllä ihan mahdottomalta! Mutta kiva kun oot vielä siellä :)

   Poista
 2. Ihana kun palasit takas blogin pariin - iso aukko jäisi jos lopettaisit! Ja hei, ei ole ihme että just lomalla ei huvita tai saa aikaseks kirjottaa tai kuvata mitään. Mulla ainakin on aina jääny kesäisin kaikki harrastukset sun muut väkisin tauolle kun ei vaan jaksa töiden ja/tai lomailun ohessa... :D Eiköhän se inspis syksyä kohden vielä herää! :)

  Tosta laserista on kyllä ihan superkiinnostavaa kuulla, jaiks!

  Onko teidän vierashuone-projekti muuten edennyt yhtään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri, tällaiset kommentit lämmittävät mieltä todella :) Ja joo kyllä mullakin tosiaan ne muutkin harrastukset on kesällä jääneet, tekee vain mieli ottaa rennosta! Syksyllä paremmalla innolla taas! :D Vierashuoneprojekti ei ole edennyt mutta ehkä nyt syksyllä sekin sitten :D

   Poista
 3. Onni <3 Kyllähän täällä aina odotellaan edes kuvia Onnista :D

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että palasit. Tällaisena kesänä onkin ollut hyvä myös pitää blogilomaa!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.