Vierashuoneen sisustussuunnitelma

tapetti Ellos* // sohva Jysk

Nyt kun parvekkeen sisustusprojeksi on saatettu päätökseen, on mielessä kutkuttanut jo seuraava projekti. Kodissamme ainoa keskeneräinen paikka on vierashuone. Se on ainoa paikka, mihin en tällä hetkellä ole tyytyväinen. Siellä on oikeastaan vain Hayn tuoli, Jyskin vuodesohva ja matto suunniteltuja juttuja, mutta muuten kaikki on vain siirretty muista huoneista uusien tavaroiden tullet pois. Lisäksi seinällä on vielä edellisen asukkaan ruma kaappi, joka on ollut tarkoitus repiä alas jo ajat sitten, mutta koska sen alasrepiminen tietää pakkelointia ja joko maalausta tai tapetointia, on se toistaiseksi vielä jäänyt sijoilleen.  Mutta nyt on tullut aika, että kaappi saa lähteä!

Kokosin kollaasin jutuista, mitä jo olemassa olevien tavaroiden lisäksi ja osan tilalle sinne haluaisin. Ikean Stockholm kaappi on todella upean näköinen ja se olisi todella passeli vierashuoneeseen säilömään niitä tavaroita joita huoneen nykyinen lipasto pitää sisällään. Lisäksi haluaisin tapetoida juurikin sen seinän jolla se edellisen asukkaan kaappi nyt on, tuollaisella marokkolaishenkisellä tapetilla*. Monessa paikassa lukee, että tehosteseinät ovat so last season, mutta minua ne sopivan pienissä määrin viehättävät yhä. Tapetti sopisi väritykseltään huoneesta jo löytyvään Elloksen Santa Ana mattoon*. Jyskin vuodesohva on kelvollinen ja ajaa asiansa, mutta sen päälle tarvisi valaisimen, ja seinäänkiinnitettävä valaisin* löytyisi myöskin Ellokselta. Hayn All About a Chair -tuoli* oli alunperin työtuolina, mutta työpöytää emme tarvineet ja se lähti myyntiin, mutta tuoli saa ehdottomasti jäädä. Myös katto tarvisi uuden valaisimen, ja no, tuollaisen pallolampulliset valaisimet vaan nyt tällä hetkellä miellyttävät silmääni eniten.

Se, tullaanko tätä muutosta toteuttamaan vielä tänä kesänä, jää vielä nähtäväksi, mutta viimeistään ensi syksynä haluaisin tämänkin olevan valmis.

Mitä mieltä olette suunnitelmista?

1 kommentti

  1. Ihania valintoja! Tuo tapetti on upea, kuin myös matto, Elloksesta on tullut minullekin oikea sisustajan aarreaitta :) -Susanna

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.