Nahkatakki

Olen toitottanu täällä blogissa vuosien ajan, että minulle ei sovi biker nahkatakit. Nuo takit ovat aina näyttäneet muilla niin perhanan hyviltä ja cooleilta, mutta itseni päälle kun olen sellaisen vetassut, on takki lähtenyt yhtä nopeaa päältä poiskin. Olen valehtelematta kokeillut kymmeniä ja kymmeniä nahkatakkeja eri liikkeissä, koristeellisempaa ja vähemmän koristeellista, niin hopeilla kuin kultaisillakin yksityiskohdilla, ja joka kerta on fiilis ollut sama. Ei vain sovi. Kunnes...

Toissa viikolla oli Sokoksella omistajapäivät jolloin kaikista tuotteista sai hyvän alennuksen. Olimme etsimässä miehelleni uusia farkkuja, mutta totta kai siinä sivussa tuli katseltua myös vähän sillä silmällä itsellenikin. Sattumoisin eksyin takkinurkkaukseen, jossa bongasin paljon kivannäkösiiä takkeja alelapuilla. Kokeilin muun muassa yhtä trenssiä, kunnes silmäni kiinnittyivät välistä pilkistävään mustaan yksinäiseen nahtatakkiin. Tiger of Sweden merkkinen takki oli omaa kokoani ja vedin sen niskaani. Ja tällä kertaa yllätyin. Takki ei tuonutkaan heti niitä äh, äkkiä pois päältä -fiiliksiä, vaan ensimmäistä kertaa tykkäsin näkemästäni. Takki oli kokonaan musta yksityiskohtia myöten ja siksi jotenkin rauhallinen. Se varmaan oli se juju, mikä itseni sytytti. Vaikka kokomustaa voisi ajatella rajuksi, niin jotenkin se näyttää tässä takkimallissa rauhallisemmalta. Takissa oli -50% aletarra kiinni, joka lopulta helpotti ostopäätöstä. Lähtöhinta takilla oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta alennuksen jälkeen siedettävä. Nahka on todella paksua, mutta ei sellaista tönkköä kuten monissa halvemmissa versioissa mitä ketjuvaatekaupoissa olen kokeillut, vaan pehmeää ja laadukkaan tuntuista. Eiköhän tässä ole nyt minulle nahkatakkia useaksi vuodeksi!

Stay tuned - asukuvia tulossa ;)3 kommenttia

  1. Näyttääpä hyvältä! Tuohan on juuri täydellistä, että on mustat yksityiskohdat niin eivät riitele laukun tai muiden asusteiden metalleiden kanssa. Itseäni siis jostain syystä eriväriset metallit omassa asussa aina häiritsee. :D Oman täydellisen nahkatakkini olen löytänyt Mangon valikoimasta todella edullisesti ja on vieläpä juuri sellaista ihanan pehmeää nahkaa. :)

    -L

    VastaaPoista
  2. Mun unelmien nahkatakki on all black Saint Laurentin biker. <3_<3 Toikin upee! T. Bikermimmi

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.