Mekko kuin mummolan verhot


mekko Marimekko
kengät Vagabond (täältä*)
laukku Chanel

Tämä mekko on varmasti jakanut blogini historian aikana eniten mielipiteitä ja saanut varmasti eniten negatiivisia kommentteja. Edelliset asukuvat mekosta näet täällä. Parjaavista kommenteista huolimatta, tämä mekko on omassa vaatekaapissani yksi ihanimmista vaatteista ja tykkään tästä kuin hullu puurosta, ja voisin melkeinpä viettää koko kesän tässä! Kuosi ja malli sai kovasti arvostelua viimeksi, ja onhan se totta että eihän tämä ilman vyötä mikään istuva ole. Mutta ei sen mielestäni tarvi ollakaan, vaan rakastan mekkoa juuri siksi että se on keveä, ilmava ja rento. Nyt kuitenkin laitoin vyön vyötärölle ryhdittämään asua.  

Tässä mekossa tunnen oloni todella hyväksi ja suupielet vääntyvät väkisinkin hymyyn! Tämä mekko onkin hyvä esimerkki siitä, että ei todellakaan kannata ajatella mitä muut tyylistäsi ajattelevat, vaan pue päällesi juuri sitä mikä sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä ja mistä sinä itse pidät.

Miten on, iskeekö mekko tällä kertaa?

Ps. Kuvan kengät jouduin ikävä kyllä toteamaan auttamatta pieniksi, joten jos jotakuta oululaista kiinnostaa nämä kaksi kerta käytetyt kengät koossa 37, laitahan viestiä - tai miksen voi vaikka postittaakin.

8 kommenttia

 1. Hyvän näköinen vyön kanssa, tuo vähän ryhtiä! Muutenkin aivan ihanat värit tuossa mekossa, eikä näy samanlaista päällä ihan jokaisella vastaantulijalla :)

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Mekon värit ovat todella minunkin mieleeni! Ja ihan totta, tätä mekkoa ei hirveästi kaupungilla näe :)

   Poista
 2. Ihanaa väriä, jotain tuollaista itsekin kaipaisin.

  VastaaPoista
 3. Kieltämättä silloin kun ostit tuon mekon, olin että apua kaamea :D Mutta nyt se näyttää ihan sairaan hyvältä! :) Tosin olen huomannut, että valillä Marimekon vaatteet ja kuosit vaatii pientä silmän tottumista. Kamala on kohta superihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olit varmasti mielipiteesi kanssa enemmistössä :D Muistanko oikein, eikö oranssi ehkä joskus ollut jopa inhokkivärisi? Minua nämä värikkäät mekot ovat jo useamman vuoden ajan miellyttänyt, ja välillä jopa tuntuu että mitä villimmän värikäs kuosi Marimekolta tulee, sitä enemmän tykkään. Tänä keväänä/kesänä ei oikeastaan ole mitään erikoista ja kiinnostavaa kuosia tullut, mutta klassinen unikko sytyttänyt sitten sitäkin enemmän.

   Poista
 4. Ihana mekko. Anteeksi, että sanon, mutta mielestäni se on tuo laukku, joka riitelee tuon asun kanssa. Kepeämmät kengät ja laukku, niin on täydellinen asu. Joku hulppealierinen hattu pisteeksi iin päälle😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Talvikki :) Ja ei mielipidettä tarvitse pyytää anteeksi, meillä jokaisella saa sellainen olla!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.