#vappu2018

Voi villi vappu sentään! Heh, kaikkea muuta. Minulla on ollut jo yli viikon pienimuotoinen flunssa, joka ei nosta kuumetta mutta kuitenkin vetää voimat veks. Työpäivistä selviän ihan kunnialla, mutta sen jälkeen syöksynkin sänkyyn peiton alle. Samoin kävi eilen, töistä parin tunnin päikkäreille peiton alle. Viime vuonna olen kirjoittanut ihan samasta aiheesta, että vappu ei oikeastaan koskaan ole ollut itselleni mikään ykkösjuhla. Toki on kivaa juoda simaa ja syödä munkkeja, ja tykkään vappupalloista ja laittaa kivaa vaatetta ylle, mutta en välttämättä kaipaa mitään sen suurempaa kylillä riekkumista - vaikka täytyy kyllä myöntää, että on instastoriesissa ollut melko hauskan näköistä meininkiä etenkin Helsingin seudulla! 

Ei me kuitenkaan ihan koko vappua vietetty neljän seinän sisällä, vaan oltiin sovittu kaveripariskunnan kanssa vappubrunssista. Olimme varanneet pöydän Ravintola Toivoon parhaimman kuuloisen menun perusteella ja ihan onnistunut valinta oli. Alkupalapöytä tosin voitti jälleen pääruoat, ja no jos buffasta löytyy mätiä ja smetanaa olen jo aikalailla tyytyväinen. Brunssin jälkeen oli vielä pakko käydä hakemassa jäätelöt meidän naapuriin avatusta jäätelökioskista, joka oli tänään ensimmäistä kertaa auki. Ilma oli tuulinen ja viileä, meinattiin jo lähteä jonosta sisälle, mutta maltettiin kuitenkin odottaa vuoroamme. 

Viimeisessä kuvassa näkyy tämän vuoden vappupalloni, jonka mieheni oli minulle viime perjantaina hommannut. Pallo odotteli perjantaina käytävällä ja noh, koko kerrostalo varmasti kuuli riemunkiljahdukseni kun näin sen. Ai miten niin täytän ensi vuonna kolmekymmentä...

Millaisissa merkeissä teidän vappu sujui?
1 kommentti

  1. Kaunis vappuasu. Keväinen toivomus sinulle, voisiko taas pitkästä aikaa saada sisustuskuvia Rovaniemen "kotikodista"

    toive terveisin Lissu

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.