Vaaleanpunaista

jakku Zara (vastaava täältä*)
t-paita Abercrombie
farkut Levi's (vastaavat täältä*)
kengät J. Crew 
laukku Gucci


Viime viikonloppuna sattui kiva kelit ja pitkästä aikaa pääsimme napsimaan asukuvia. Asuun valikoitui tällä kertaa vain tämän kevään Jenkkireissulta ostettuja vaatteita. Vaaleanpunainen jakku ja harmaa t-paita oli niitä hätäostoja San Juanista, kun laukkumme oli vielä vasta matkalla Pariisista  meille. Kamalasta alkumatkastamme löytyy postaus täältä, ja btw Finnairin kanssa asian selvittely on yhä kesken. Uskomatonta.

Hiukseni näyttävät kuvissa ihanan freeseiltä, kun kävin pitkästä aikaa viime viikolla napsimassa huonoja latvoja pois. Käyn kampaajalla nykyään max 3 kertaa vuodessa, sillä päässä on kokonaan oma hiusväri enkä turhaan halua latvoja leikellä. Nyt latvoista napsittiin noin viisi senttiä pois, eikä se tunnut missään. 

Olen pari viime viikkoa kärsinyt ihan kamalasta siitepölyallergiasta. On vuosia etten saa minkäänlaisia oireita, ja sitten on näitä jolloin tuntuu ettei tästä selviä. Nenä on koko ajan tukossa, herään keskellä yötäkin aivastelemaan ja silmiä kutittaa alituisesti, vaikka kuinka syön allergialääkkeitä aamuin ja illoin. Löytyykö kohtalotovereita?

Mitä tykkäätte asusta?


*linkit mainoslinkkejä

9 kommenttia

 1. Tässähän alkaa iteki miettimään omaan luonnolliseen hiusväriin palaamista, kun sulla näyttää noin hyvältä! Ja muutenkin hyvät hätäostokset oot tehnyt, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Oma tukkani on ehdottomasti paremmassa kunnossa mitä koskaan :)

   Poista
 2. Ihana asu, ja erityisesti tuo laukku👌🏻💯

  VastaaPoista
 3. Tuohon laukkujuttuun: lennettiin kolme vuotta sitten Finskillä Pariisin kautta Miamiin, laukut jäi Pariisiin. Pariisi-Miami oli American Airlinesin, joka lupasi, että 200 dollarilla / henkilö saa ostaa vaatteita yms. No, tappelin niiden kanssa 10kk ennen kuin sain edes osan noista rahoista takaisin eli kannattaa varautua, että voi oikeasti kestää. Olen lisäksi satavarma, että jos en olisi jaksanut tapella, ei oltaisi saatu yhtään mitään takaisin! Nyt on American Airlines boikotissa ellei niiden Jenkkien sisäinen lento satu olemaan huomattavasti muita halvempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan uskomatonta tuo korvausjuttu. Finnair on ollu suoraan sanottuna naurettava. Katsotaan pelastavatko vielä tilanteen vai meneekö maku koko firmaan.

   Poista
 4. Hei onko tää sun Guccin laukku mini vai small -koossa?

  VastaaPoista
 5. Ihana asu.:) Täällä on yksi kohtalotoveri allergioiden kanssa. Tämä kevät on ollut tavallista pahempi koivun suhteen ja lääkkeistä huolimatta täälläkin on kärsitty jatkuvasta aivastelusta, silmien kutinasta yms. Kannattaa käydä allergialääkärillä kysymässä parempaa lääkitystä, itselle auttoi lääkkeiden vaihto, vaikkei se kokonaan oireita ole vienytkään pois.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.