Toivepostaus: Sisustuskuvia kotikodista

Saan tasaisin väliajoin toiveita, että laittaisin blogiini sisustuskuvia kotikodistani Rovaniemeltä. Äitini sisustustyyli selkeästi iskee moneen, sillä toiveita tulee yllättävän usein. Olin käymässä kotikotona pari viikkoa sitten ja aamutuimaan nappailin muutamia kuvia.

Kuten kuvista näkyy, äitini rakastaa sisustuksessa kaikenlaista taidetta, mustaa ja etenkin valkoista ja suomalaista designia. Intoni sisustamiseen on peritty äidiltäni ja myös monet mieltymykset ovat samoja kuin hänellä - vaikka äitiini verrattuna olenkin vielä ihan "oppipoika" mitä sisustamiseen tulee. Tietyissä asioissa olemme kuitenkin erilaisia; äitini osaa varmasti yhdistää paljon jännempiä juttuja keskenään, on runsaampi sisustaja mitä minä ja minun makuuni on myöskin hieman lämpimämmät puunsävyt lattiassa. Äitini ei myöskään tykkää juurikaan messingin tai kullan sävyistä vaan vain ja ainoastaan hopeasta tai kromista, kun minä tykkään kaikista metallin sävyistä. Taidetta itselläni ei olisi varmasti heti ensimmäisenä tullut ostettua, mutta olenkin saanut lähes kaikki taulumme lahjaksi äidiltäni. Sekin on tosiaan äidiltä perittyä ja opittua, että en juurikaan tykkää printtitauluista (pois lukien karttataulut!) vaan enemmänkin oikeasta taiteesta, vai voiko sitä noin sanoa? Ainoa asia missä ehkä äitini on "matkinut" minua, on tuo Elloksen supersuosittu matto, eli tosiaan yleensä minä inspiroidun äitini kodista.

Mutta pidemmittä puheitta, tässäpä niitä kuvia.


6 kommenttia

 1. Edelleen huokaillen ihailen äitisi sisustusmakua. Nyt ekan kerran näen kuvia makkarista. Just sellainen, minkä haluaisin itselleni.
  Äitisi oli varmasti vanhan Aslakin vakkariasiakas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, välitän terveiset äidilleni :) Tosin hän taitaa käytä itse lukemassa täällä kommentteja! Heh, kyllä Aslakin vakkariasiakas! En edes muistanut kyseisen liikkeen nimeä, mutta muistan sen että siellä oli liukumäki yläkerrasta alas ja kauppa oli siitä syystä lempparini :D

   Poista
 2. Huomaa kyllä, että teidän sisustusmaussa on paljon samaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, käytännössähän se on varmaan niin, että minä matkin äitiäni :D Tai sitten kun on äidin sisustusta vuosia katsonut, niin oma maku on myös mukautunut sen mukaan.

   Poista
 3. Mistäköhän äitisi sängyn pääty mahtaa olla? Todella kaunis koti hänellä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää! :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.