Pientä ja kaunista

Olen ihastellut Marimekon pientä Flower-maljakkoa siitä asti kun se on kauppoihin tullut. Olen useamman kerran hypistellyt sitä kaupassa ja viime viikolla mieheni toi sen minulle yllärinä lahjaksi. Pieni, vaaleanpunainen ja kaunis turhake. Vai onko? Onko jokin asia turhake, jos sen ainoa tarkoitus on tuottaa iloa silmälle? Minun mielestäni ei, jonkun toisen mielestä varmasti on. Minä nautin kauniista ja visuaalisista asioista, niin sisustuksessa, vaatteissa kuin asusteissa. Aina ei todellakaan tarvitse olla vimpan päälle laittautunut ja sitä harvemmin itsekään olen, mutta joskus on tosi kiva laittautua ja miettiä ajatuksella mitä sitä pukisi päällensä. Esimerkiksi kaikki juhlat ovat tällaisia. Saatan jo kuukausia aikaisemmin alkaa miettimään mitä juuri sinä tiettynä hetkenä puen päälleni. Ja en koe sitä ahdistavaksi, vaan nautin siitä.

Jos aina miettisi kaiken tavaran tarpeellisuutta, olisi elämä mielestäni kovin tylsää. Sillä jos vaikka miettii kotia, niin eihän sitä oikeasti paljoa tarvi. Sänky, pöytä, tuolit ja valaistus. Mutta kyllä minä nautin katsella ympärilläni kauniita asioita, kuten vaikka juuri tuota pikkuruista maljakkoa ja leikkokukkia.

Mitä sinä olet mieltä, onko tavara joka tuottaa vain iloa silmälle turhake?

PS. Jos sinäkin ihastuit ja haluat tällaisen pienen maljakon ilostuttamaan päiviäsi, löydät sen täältä*. Tarjotin ja lyhty ovat Aarikalta.


2 kommenttia

  1. Sain saman synttärilahjaksi anopilta vuosi sitten. Jahkailin ostamista vaikka kuinka pitkään, koska ajattelin sen olevan kallis noin pieneksi asiaksi. Mutta voi että kuinka onnellinen olenkaan tuosta! <3 Ehkä yksi kauneimmista koristejutuista mitä kotoa löytyy. Eukalyptyksen lehtikin siinä aina koristeena. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on tuo sama malajakko, enkä ole kertaakaan ajatellut sen olevan turhake. Tosin eihän sillä oikein mitään tee, kun vain muutaka kukanoksa siihen menee, mutta kun se on niin kaunis. Ja rakastan tuota sävyä!
    Minulla on siinä nyt kolme kuivunutta eucaluptyksen oksaa ja ne sopivat siihen niin täydellisesti.

    JohannaN

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.