#mökkibest

Instagramista (@lindakaup) olette jo varmasti bonganneetkin, että viikonloppu tuli vietettyä mökillä. Helatorstain ansiosta ja kevään kovan työrupeaman vuoksi onnistuimme pitämään tähän väliin ihanan pidennetyn viikonlopun rentoutuen. Mökillä emme suinkaan olleet kaksin, vaan siskoni kävi viemässä mökille meitä odottamaan hänen toisen koiransa Sulon ja äitini koiran Onnin. Näistä kavereista ei juuri harmia ja vaivaa meille ollut, kunhan muisti syöttää aamuin ja illoin ja käytti lenkillä. Pojat pysyvät hyvin pihassa eivätkä lähde minnekään, tosin ekoina päivinä oli vielä jäitä sen verran, että piti heitä tarkkailla enemmän.

On se luonto ihmeellistä katsottavaa, kun meidän mökille tullessa oli järvi vielä jäässä, mutta sunnuntaihin mennessä jo lähes kokonaan sula. Minilomallemme sattuikin aivan upeat säät, kuten koko Suomeen ilmeisesti, ja saimmekin nauttia upeista kesäpäivistä. Mökkimme on niemen kärjessä, joten tuuli ja kylmä järvi vielä viilensi eikä bikineitä sentään tullut päälle vielä laitettua, mutta saunasta tuli käytyä vedessä jo napa kastelemassa, pidemmälle ei pystynyt! Koirat sen sijaan otti avautuneesta järvestä jo kaiken irti.

Mökillä tuli korkattua myös grillikausi ja aa että! En muistanutkaan kuinka ihanaa on grillatut herkkusienet ja kaslerpihvit! Kokeilimme myös uusia grillattavia juttuja, kuten porkkanaa, omenaa ja Padron paprikoita, joista kaksi viimeisintä oli tosi hyvä kokeiluja.

Tässä vielä muutama fiilistelykuva mökiltä ja karvakamuista.


Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.