Lempparikosmetiikkaa just nyt

Olen viime aikoina panostanut ihonhoitoon normaalia enemmän. Jos se normaali käsittää meikin puhdistuksen ja kasvorasvan, ei siitä kovin vaikea ole paremmaksi kyllä laittaakaan. Halusin listata muutaman uuden lempparini, sillä niistä voisi olla vinkkiä teillekin.


1. Korealainen kosmetiikka

Olettekin ehkä kuullee korealaisesta 10 kohdan ihonhoitorutiinista? Jos ette, niin kyllä, rutiinissa on tosiaan kymmenen eri vaihetta, joita ei ihan kaikkia tehdä joka päivä kylläkään. Itse teen päivittäin 4-5 vaihetta, jotka on normaaliin kahteen vaiheeseen verrattuna todella paljon. Minulla on herkkä, pintakuiva, mutta T-alueelta rasvoittuva iho, eli sanoisinko että jopa melko vaikea ihotyyppi. Lisäksi etenkin nenääni vaivaa punoittava ruusufinni, joka on välillä pahempi ja välillä pysyy aisoissa. Korealaisen kosmetiikan avulla olen melkeinpä kokonaan päässyt eroon ihon pintakuivuudesta ja pienistä epäpuhtauksista etenkin otsalla ja leuassa. Iso peukku siis korealaisille! Omat lempparini ovat Bentonin BHA Aloe Skin Toner* kasvovesi, jota levitän käsillä iholle kaksoispuhdistuksen jälkeen. Tämä ei siis ole sellainen kasvovesi mihin me suomalaiset olemme tottuneet, jonka tarkoituksena on vielä puhdistaa, vaan tämän on tarkoitus jo hoitaa. Tämän on monissa blogeissa hehkutettu auttavan epäpuhtauksiin ja voin sen allekirjoittaa, sillä näppyjä ei juurikaan enää ole. Toinen lempparini on korealaisen kosmetiikan kulttituote Holika Holikan 3 Second Started Hyaluronic Acid* hoitoneste, joka on ihan suuuper kosteuttava ohuen geelimäinen neste. Myös tämän laitan kasvoille ihan käsin kasvoveden jälkeen. Tässä on mukava mieto tuoksu ja sitä on ihana levittää kasvoille. Harmittaa etten ole löytänyt korealaista kosmetiikkaa jo ennen talvea, vaan vasta nyt lopputalvesta.


2. Kangasnaamiot

Nämä oikeastaan menisi myös edellisen otsikon alle, sillä käsittääkseni nämäkin on korealainen keksintö? No joka tapauksessa, ostin Jenkeistä useita erilaisia kangasnaamioita ja jäin koukkuun. Hintaa näillä on yleensä parista eurosta viiteen euroon ja naamioita on jos jonkinmoiseen tarpeeseen. Kangasnaamio on helppo laittaa paikoilleen, tosin joskus naamio voi olla tosi vetinen ja pitää varoa ettei sitä tipu kaikkialle. Kangasnaamioita löytyy vielä vähemmän suomalaisia kaupoista, mutta esimerkiksi Lookfantasticilta löytyy hyvä valikoima vaikkapa Holika Holika merkin kangasnaamioita täällä*.


3. Urban Decay All Nighter Setting Spray

Pintakuivaa, mutta rasvottuvaa ihoa on vaikea meikata niin että meikkivoide pysyy koko päivän. Olenkin testaillut monia eri meikkivoiteita toiveissa löytää se oikea, mutta vieläkään en ole sitä löytänyt. Ostin kuitenkin keväällä Sokokselta Urban Decayn All Nighter meikinkiinnityssuihkeen*, sillä olin lukenut tästäkin paljon positiivista kommenttia. Tätä suihkuttelen kasvoille kun koko meikki on tehtynä, ja meikki on pysynyt paremmin paikoillaan eikä meikki ole hilseillyt pintakuivuudesta. 

4. Make Up Store Bronzing Powder Turtle

Tämän ostossa olin täysin mainoksen uhri! Näin Oulun Make Up Storen somekanavassa kuvan tästä uudesta Bronzing Powder Turtle* aurinkopuuterista, ja aikalailla siltä istumalta kävelin liikkeeseen tämän ostamaan. Kaikki tuotteet missä on shimmeriä ovat lemppareitani ja uusi aurinkopuuteri oli etsinnässä jo ! Tämä on ihan super riittoisa, sillä puuterisivellintä tarvii vain kerran painaa puuteriin ja sitä on jo tarpeeksi, ainakin tälle vielä melko kalpealle naamalle, nimimerkillä vaikka Suomessa on upeat säät olleetkin on minulle auringonottominuutteja kertynyt pyöreät nolla.


*Linkit mainoslinkkejä.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.