Vihreä tekoturkis

Nämä asukuvat ovat nyt reilun viikon takaa ja kevät on mennyt tässä ajassa jo tosi paljon eteenpäin, ja tämä kuvien uusi tekoturkistakki alkaa olla jo liikaa. Takki on uusi ja tilasin sen pitkän himoitsemisen jälkeen kun se vihdoin saapui aleen. En tiedä miksi, mutta vihreä, etenkin tällainen tumma smaragdin vihreä on värinä alkanut miellyttää todella paljon silmää. Tätä takkia löytyy vaikka missä eri värissä ja aluksi harkitsin tuttua ja turvallista mustaa, mutta onneksi uskalsin ottaa jotain hieman erilaista, sillä tykkään tästä hieman hullunkurisesta takista todella paljon! Vinkkinä, että koot Nelly Trendillä on mielestäni hieman normaalia pienemmät ja itse valitsin takista yhden koon isomman, mitä esimerkiksi H&M:ltä valitsisin. Jalassa olevat Dr. Martensin maiharit on olleet koko talven kovassa käytössä, sillä ne ovat todellakin ihan älyttömän hyvät jalassa. 

takki Nelly trend (täältä*)
farkut Levi's (vastaavat täältä*)
kengät Dr. Martens (täältä*)
laukku Chanel

Viime viikonloppu meni taas reissunpäällä kun lähdettiin meidän traineeporukalla ruotsinlaivalle. Näämme kerran puolessa vuodessa ja jokaisen vuoro on aina vuorotellen järjestää tapaaminen. Nyt vuorossa oli Turku ja ruotsinlaiva. En ole koskaan aiemmin ollut ruotsinlaivalla, enkä oikeastaan tuollain kunnollisella risteilyllä ellei Karibian risteilyä nyt lasketa. Laivan buffaa olen kuumotellut jo vuosia, kun olen kuullut kuinka huikea kokemus se on, mutta olin itseasiassa kaiken sen hehkutuksen jälkeen jopa hieman pettynyt. Olihan siellä hyvää ruokaa, itse keskityin pääosin mätiin ja smetanaan, mutta ei mikään sensaatio. Hintansa väärti toki ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Laivalla oli hauskaa ja yllättävän hyvin tuli nukuttuakin. Meno- ja paluumatka Turusta oli jännityksen siivittämiä, sillä minulla oli melko tiukat vaihdot junilla ja lennoilla, mutta onneksi kaikki meni tällä kertaa nappiin.

Vihreä turkkini jakoi mielipiteitä instastoriesin kyselyn puolella, mutta miten on, iskeekö takki sinuun? ;)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.