Paras huonetuoksu

Minä tykkään huonetuoksuista. Hyvä ja laadukas huonetuoksu on mielestäni pitkäkestoinen, sopivan mieto, mutta kuitenkin selkeästi tuoksuva. Ostin kaksi vuotta sitten Jo Malonen huonetuoksun Helsinki-Vantaa lentokentältä ja nyt vasta se loppui ja oli aika ostaa uusi. Aiemmin meillä on ollut esimerkiksi Balmuirin vastaava, joka loppui vain parissa kuukaudessa. Uuden ostin helmikuussa kun lähdimme reissuun ja nyt vaihdoin sen vanhan tilalle. Jo Malonen huonetuoksuista meillä on Lime, Basil & Mandarin  -tuoksu, mikä oli merkin huonetuoksuvaihtoehdoista ehdoton suosikkini, sillä kukkaistuoksut eivät ole ollenkaan minun juttu. Hintaa tällä on huonetuoksuksi melko paljon, lentokentällä muistaakseni reilut 60 euroa, mutta tämä tosiaan kestää käytössä sen pari vuotta, eli loppupeleissä hinta on oikein kohtuullinen. Ja onhan tuo pullo todella kaunis. Suosittelen käymään Jo Malonen pisteellä jos olet Helsinki-Vantaalla käymässä!

Googlailin ja etsin saako näitä mistään tilattua Suomeen, niin yllättäen Kicksin sivuilta löytyi laaja valikoima Jo Malonen tuotteita täältä*. Hinnat ovat lentokenttää melko paljon korkeammat, mutta jos ulkomaille ei olisi matkaa tiedossa saattaisin hyvin tilata uuden tuoksun tuolta.

Tykkäätkö sinä huonetuoksuista?


Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.