On siis kevät

1. trenssi // 2. korvakorut // 3. tennarit // 4. maximekko
5. laukku // 6. housut // 7. paitamekko // 8. housut
9. maximekko // 10. mekko // 11. korvakorut
12. kengät // 13. housut // 14. paitamekko

Ihanaa vihdoin sanoa, että kevät on täällä. Nyt viime viikolla on joka aamulla tuoksunut kevät.  Tiedättehän, se tuoksu kun lumi sulaa ja maa alkaa paljastua lumen alta kun lämpöasteet ovat vihdoin ainakin lähes koko päivän plussan puolella. Lunta täällä Oulussa on paikoitellen yhä, eikä ihme sillä olihan sitä tänä talvena ihan valtavasti. Myös talomme viereen on tuotu perinteinen jäätelökioski, joten kevät toden totta on täällä! 

Vielä en ole heivannut talvitakkeja ja -kenkiä varastoon, mutta pian sekin aika koittaa, ehkä jopa jo tänään. Päädyin fiilistelemään Boozt.comin kevätvalikoimaa ja kaikkea ihanaahan kaupat on taas pullollaan. Tänä keväänä silmäni kiinnittyvät pitkiin trensseihin, liehuviin housuihin, paitamekkoihin, värikkäisiin kenkiin ja rentoihin maksimekkoihin. Liehuvista housuista, eli culotteseista, tuli viime kesänä ihan lempparit sekä arjessa että juhlassa. Niin mukavat ja monikäyttöiset! Kollaasissa eniten houkuttelisi nyt nuo oranssit kengät ja trenssi. Trenssi olisi mieluisa juurikin pitkänä ja rentona. Korvakoruissa miellyttää yhä edelleen isot roikkuvat tupsukorvikset, jollaisia yritin Madridista kovasti etsiäkin, mutta jostain syystä en löytänyt tarpeeksi silmäämiellyttäviä yksilöitä. Myös jotain pilkullista olisi kaappiin saatava...

Onko kevätmuoti saanut teitä innostumaan?


Linkit mainoslinkkejä.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.