Kevätkuulumisia

Heipähei, pitkästä aikaa täällä kuulumisten kera. Uskomatonta, että eletään jo huhtikuuta. Kevät on mennyt töiden ja reissujen merkeissä hirveää vauhtia. No puhuin jo tammikuussa, että kohtahan sitä ollaan taas joulussa, ja tottahan se on. 

Olen tänä keväänä vihdoin päättänyt ottaa selvää olisiko erään unelman toteuttaminen minulle mahdollista, nimittäin silmien laserleikkauksen. Olen haaveillut siitä jo vuosia, mutta koska näköni on tasaisesti huonontunut, en ole kehdannut edes esitutkimuksiin mennä. No nyt kävin ilmaisessa hoitoarviossa optikolla ja varasin sen jälkeen ajan silmälääkärille toukokuun alkuun. Lääkäri selvittää silmäni rakennetta onko siihen leikkausta mahdollista tehdä. En missään tapauksessa leikkaa silmiä ulkonäkösyistä, sillä minä ihan tykkään silmälaseista ja mielestäni ne sopii minulle. Silmälasien omistajat tietävät kuitenkin sen ärsytyksen, kun talvella menet kylmästä lämpimään tai toisinpäin ja lasit ovat huurussa. Myöskään urheilussa tuntuvat lasit olevan tiellä ja huurustuvat jos oikein kunnolla puuskuttaa. Puhumattakaan siitä, että kesällä saat vaihdella silmälasien ja aurinkolasien välillä koko ajan, ja onhan silmälasit myös hirveää rahan menoa! Minä kun en jaksa samoja kakkuloita nenälläni montaa vuotta katsoa, niin pitemmän päälle leikkaus tulisi ehdottomasti myös kukkarolle edullisemmaksi, vaikka kertapanostuksena onkin iso. Pitäkää peukkuja, että kaikki menisi hyvin ja leikkaus olisi mahdollinen.


Toinen asia minkä kanssa olen viime aikoina paininut on tukkani. Tämä reuhkahan on kasvanut ihan silmissä ja on nyt kokonaan omaa väriä - ja sekös nyt kyllästyttää! Tekisi niin kovasti mieli laittaa hieman vaaleaa raitaa joukkoon, mutta kannattaako se nyt kun olen työllä ja tuskalla kasvattanut tämän oman värin takaisin, pilaanko vaan tukkani. Eihän siihen kasvatukseen mennytkään kuin kolme vuotta! 

Ainiin, asiasta kukkaruukkuun, ostimme mieheni kanssa maastopyörät. Olemme miettineet tätä nyt parin vuoden ajan ja nyt päätimme panostaa. Pyörät saapuivat tällä viikolla ja siellä ne nyt odottavat pyörävarastossa ensimmäistä lenkkiä, joka toivottavasti koittaa pian. Kevät on tullut Ouluun ihan ryminällä ja monena aamuna on jo haistanut kevään. Tiedättehän sen tuoksun kun lumi sulaa ja maa alkaa kuivua? Pyörät on tarkoitus raahata mukaan mökeillemme, sillä siellä niillä pääsee kunnolla maastoihin polkemaan. En malta odottaa! Minun pitäisi kyllä ostaa uusi kaupunkipyöräkin, sillä minun vanha pyörä oli päätynyt rosvojen näppeihin - vaikka se oli todella ruostunut ja takapyöräkin soikeana, what a catch, sanoisin! Oma tyhmyyttä toki kun pyörä oli koko talven ulkona pyörätelineessä (lukitulla sisäpihalla), mutta oli siinä pyörätelineessä paljon komeampiankin pyöriä mitä viedä. No pyörä tosiaan oli halppis yksivaihteinen ja jo melko hirvittävässä kunnossa, joten ei suuri menetys sinänsä.

Nämä nyt päällimmäisenä töiden lisäksi mielessä. Mitä teille kuuluu? Mistä haluaisitte täällä blogissa lukea? :)

10 kommenttia

 1. Kivaa kun palasit taas linjoille :) Minusta on mukava lukea ihan arkisia postauksia, tai vaikkapa katsella kuvina että miltä viikonloppusi näyttää. Puhelinkuvat toimii oikein hyvin :) Lisäksi olisi hauska kuulla jos sinulla on jo uusia reissusuunnitelmia, ja toki asusi ovat aina inspiroivia.

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä Hanna! Pitäisi enemmän ehtiä kirjoittamaan arkijuttuja, tuppaa tuo arki menemään vaan niin kiireellä :D Mutta aion yrittää panostamaan siihen jatkossa :)

   Poista
 2. Hei pakko vinkata kun oon omiin hiuksiini haaveillut savivaalennusraitoja, että ehkä se vois sopia sulle myös! :) Lähes täysin luonnollinen ja huomattavasti hellävaraisempi menetelmä perinteiseen blondaukseen verrattuna, joten ei tarvitsisi pelätä että vaivalla kasvatetut hiukset menis huonoon kuntoon. Tykkään itse myös siitä, että lopputulos on paljon aidomman ja luonnollisemman näköinen, eikä jää sellaista selvää "kasvurajaa" värjätyn ja värjäämättömän hiuksen välille. Oulussakin taitaa muutamia kampaamoja olla, jossa savivaalennuksia ja -kirkastuksia tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tuollaisesta kuullutkaan, mutta pitää hetimiten googlata! Luonnollinen vaalennus kuulostaisi juuri sopivalta :)

   Poista
 3. Sun hiukset on ihanan väriset! Itselläkin oman värin kasvatusoperaatio meneillään. Olin yhdessä vaiheessa jo tosi hyvässä vauhdissa siinä, mutta pöljänä menin sitten värjäämään. Nyt aion värjätä kesäksi vain liukuna raitoja tms. tuomaan vähän eloa. Mutta en aio siis juureen laittaa väriä, takaisin en kyllä siihen värjäyskierteeseen halua. Ja hiusten värjääminen on kyllä niin kallistakin, että mieluummin ne rahat säästän matkusteluun. Ja kotivärjäyksellä ja kaupan väreillä en ala omia hiuksiani pilaamaan :D Sullekinhan varmasti toimis, että et heti juuresta laita raitoja, niin ei tarvi juurikasvusta sitten huolehtia :) Pelkästään joku kirkastushoitokin tekee hiusten värille ihmeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pitkä projekti takana, mutta yllättävän helposti meni. Nyt tosin ne raidat mietityttää uskaltaisiko niitä laittaa...

   Poista
 4. Oulun sisustuskaupoista olisi kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan korvan taakse! Itse shoppailen lähes kaiken netistä, joten ei ehkä vahvinta alaani tämä :)

   Poista
 5. Karibian risteilystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis siitä on ollut jo monet kerrat tarkoitus kirjoittaa, kunhan vain saisi nyt aikaiseksi :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.