Chanel Mini Flap Rectangular pt. 2

Madridin reissu oli minulle myös ennakkoon suuniteltu laukkuostosmatka. Olin jo syksyllä myynyt pari laukkua pois, jotka oli kyllä ihania, mutta eivät sopineet omaan käyttööni. Olin selannut tykkäämieni merkkien verkkokauppoja, mutta on aina paljon kivempi ostaa laukku suoraan kivijalasta. Viimeisimmässä laukkuhaavepostauksessa täällä kirjoitin etsiväni mustaa crossbody-laukkua hopeisilla yksityiskohdilla. Jenkeissä eurooppalaiset merkit ovat luonnollisesti kalliimpia, joten sielä ei laukkuja kannattanut katsella, joten päätin odotella Madridin reissua.

Madridissa tuli käytyä läpi niin YSL, Gucci kuin Chanel, joista viimeisestä se laukku sitten mukaan lähti. Tammikuun postauksessa kirjoitin, että haaveissa olisi klassikko flap bag medium koossa, mutta itseasiassa kokeilin kyseistä kokoa helmikuussa Helsingissä Della Margassa vain todetakseni, että laukun hihna on minulle liian lyhyt. En osaa kantaa laukkuja olalla, vaan laukun pitää ylettyä crossbodyksi ja minulla laukku jää aivan liian ylös. Minulta löytyy kuitenkin jo entuudestaan tämä klassikko mini koossa ja olen ollut siihen super tyytyväinen, joten päädyin samaan laukkuun nytkin. 

Jätin laukun ensimmäisellä kerralla liikkeeseen, koska halusin miettiä aionko todella ostaa toisen samanlaisen laukun, olinko tyhmä. Kokeiltuani kuitenkin muilta merkeiltä laukkuja, joita olin jo ennakkoon netissä ihastellut, päädyin toteamaan että tämä malli vaan miellyttää eniten. Laukku on tosi kevyt, pieni mutta sisään mahtuu paljon tavaraa koska siinä ei ole "välijakajia" sisällä ja ulkomuodolta todellinen klassikko. Mitä olen eri foorumeilta ja Chanelin liikkeistä käsittänyt, on mini-kokoiset laukut yleensä kiven alla, ja minulla on vain nyt sattunut tuuri, että juuri silloin kuin olen ollut liikkeessä käymässä on laukkuja ollut saatavilla. Joten kyllä, lopulta palasin hakemaan tämä lempparilaukkuni eri nahassa, eri värisillä metalliosilla ja eri tikkauksella. Päätökseeni vaikutti se, että tiesin että jos tulisin katumapäälle, saisin tämän myytyä pois alta aikayksikön. Katumusta en tosin vielä ole tuntenut...

Siinäpä se siis Chanel Mini Flap Rectangular lambskin nahassa, hopeisilla metalliosilla ja chevron tikkauksella. Postauksen aiemmasta ministäni löydät täältä.

Laukkupostausta kaikista laukuistani toivotaan usein ja ajattelinkin toteuttaa toiveen pian ja esitellä miltä pieni kokoelmani näyttää tällä hetkellä. 

Mitä sanotte, onko typerää ostaa toinen samanlainen vai järkevää kun malli on kerta hyväksi havaittu?


15 kommenttia

 1. Oi ihana😍😍olen kade 😍😍ja eihän tuo ole edes samanlaine ;) eri tikkaus ja eri värinen metalli! Eli ei todellakaan musta ole tyhmää, varsinkaan kun tosiaan tiedät että käytät tuota varmasti joten et tuhlannut rahojasi johonkin toiseen mistä välttämättä ei tulisikaan uutta lempparilaukkua! Ja oikeastikin kyllä ne on vähän eri näköiset varsinkin tuon chevron tikkauksen takia! -Pinja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, onhan nämä minustakin tosi erilaisia, vaikka periaatteessa sama malli :)

   Poista
 2. Ei oo mun mielestä typerää! Tuo chevron-kuvio ja hopeiset metallit tekevät siitä mielestäni hyvin eri tyyppisen kuin sun toinen mini. Pääasia, että laukuille löytyy käyttöä eikä ne vaan istu kaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä oikeassa, mielummin ostaa sellaisen joka varmasti pääsee käyttöön ja on mieluisa :)

   Poista
 3. Onhan tuo kaunis! Mun mielestä nätimpi kuin se sun toinen chanel, mutta ite tykkäänkin hopeasta enemmän kuin kullasta. Minun mielestä nämä kaksi laukkua ovat kuitenkin ulkonäöltään sen verran erilaisia, että ihan aiheesta olet ostanut, vaikka samaa mallia ovatkin!! Muutenkin mielipiteeni muodin kanssa on se, että jos jonkin tuotteen kokee hyväksi, kannattaa sitä sitten ostaa useampi. Toki Chanelin hintojen kanssa kaikilla ei tähän mahdollisuutta ole, mutta jos varaa on ja kokee hyväksi sijoittaa sen kalliimpiin laukkuihin, niin go for it! Ihanaa kevättä/alkukesää sulle, Linda :) jospa tää Oulun sää tästä lämpenisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en millään osaa valita näiden välilla lempparia, toki sillä ensimmäisellä on enemmän tunnearvoa ;)

   Poista
 4. Ihana!!! Ja tikkauksen ansiosta sen verran erilainen, että ihan hyvin voi päätyä samaan hyväksi koettuun malliin. :)
  Mullakin on ollut uuden Chanelin hankinta suunnitelmissa, ja olen juurikin tuota Mini Squarea ajatellut, mietityttää vain että meneekö se tilavuudeltaan jo liiankin pieneksi. Itselläkin kun olisi kriteerinä nimenomaan crossbodynä käyttöön soveltuvuus, joten medium ei sen vuoksi houkuta ja jumbo menee puolestaan turhan painavaksi ja kömpelöksi.
  Osaatko sanoa tilavuudesta, saako sinne millään esim. Olympus pen epl:ää mahtumaan? Ulkomittojen mukaan pitäisi onnistua, mutta sisämitoista ei koskaan tiedä, enkä ole vielä päässyt mihinkään mallailemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm Mini Square on kooltaan aika paljon pienempi mitä tämän, mitä olen kuullut. Olen tainnut joskus kokeilla mahtuuko kamerani tänne, ja taisi se mahtua, mutta mitään muuta ei sitten mahtuisikaan enää :D

   Poista
 5. Paitsi että nyt kyllä luin väärin, siis rectangulariin tuskin mitään kameraa mahtuu, squarea siis mietin, unohda aiempi kysymykseni kokonaan! :D

  VastaaPoista
 6. Voi Linda minkä teit, taidan köyhtyä tuon ihanuuden nähtyäni! Aivan mahtava laukku. En ole itse aiemmin tuota kokoa osannut edes miettiä, mutta nyt on pakko päästä ihastelemaan Milanon matkalla juuri tuota rectangular mallia perinteisenä ja tuolla Chevron kuosilla.

  Itselläni on Boy bag New medium koossa ja flap bag S koossa ja laukut ovat todella upeita, mutta Boy bag on liian suuri omaan makuun ja flap bag hihna on liian lyhyt omaan tarpeeseen ja ne on jääneet alle 5 krt käytölle, joka tuolla hinnalla on todella sääli. Taitaa käydä niin, että pistän ne molemmat myyntiin ja hankin nuo ihanuudet hopeisilla yksityiskohdilla.

  Mielestäni on täysin perusteltua hankkia samaa mallia kahta eri tyyliä, kun tietää, että niitä käyttää ja on hyväksi havaittu. Pikemminkin olisi sulaa hulluutta jättää ihanuus hankkimatta sen takia, että malli on sama kuin vanhassa ;0) ihanaa kevättä ja asukuvia odotellessa!
  -Tia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onpa harmi ettei laukut ole päässeet käyttöön! Saisit ne varmasti myytyä eteenpäin, mikäli tuntuu ettei ne pääse jatkossakaan käyttöön. Tämä on kyllä super kätevä koko ja oikeasti melko tilava kun tässä on vain yksi läppä.

   Poista
 7. Voi miten tuo on ihana :)) Itsekin haaveilen juuri ministä hopeisena.

  Ymmärrän kyllä täysin, että saman mallin valitsee. Mulla on viimeisin hankinta Guccin Disco Soho mustana johon olen niin tyytyväinen. Laatu on ollut erinomainen ja välillä mietin, pitäisikö se hankkia vielä jossain toisessa värissä :D Kuitenkin nyt olen säästämässä erääseen toiseen Guccin laukkuun, pelkkä ajatus saa mut niin innostumaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Guccin Disco Soho on kyllä huippulaukku, se löytyy itseltäkin ja on ehdottomasti käytetyin laukkuni koska se on niin huoleton :D

   Poista
 8. Pitääkö netistä löytyvä Chanel malleille tehty hintalaskuri (2360e ei tarvitse julkaista summaa) paikkansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajankohtaiset hinnat löytyvät bragmybag.com sivustolta melko hyvin :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.