Uima-altaalla + alennuskoodi aurinkolaseihin

Yhteistyössä Sunglasses Shop*

Karibian risteilyn jälkeen, josta kirjoittelen myöhemmin, kiertelimme hieman Floridaa. Kävimme Sunrisessa katsomassa NHL:ää ja Orlandossa Universal Studiosilla. Lomamme päätimme rentoon oleiluun tutuissa ympyröissä Miami Beachillä. Tämä oli meille jo kolmas kerta Miami Beachillä yhdessä, mutta voisin kyllä palata tuonne aina uudestaan.

Olimme tällä kertaa varanneet hotellin Ocean Drivelta, eli Miami Beachin rantakadun varrelta. Paraatipaikoilta siis! Hotellimme oli mieletön. Ei mikään överi luksus, mutta todella hieno ja kertakaikkisien tyylikäs. Sellainen jonka sisustuksen voisi ottaa omaankin kotiin. Huoneissa oli upea kylmän sävyinen parkettilattia ja tyylikäs sisustus, kylpyhuoneissa marmoria ja jättikokoinen kylpyamme ja parvekkeelta näki Atlantille. 


Hotellin allasalue oli oikein viihtyisä ja siellä tulikin viihdyttyä Miami päivinä muutamia tunteja. Tällä reissulla ei tullut otettua aurinkoa mitenkään urakalla, mutta kyllä joka päivä jos vain oli mahdollisuus kävimme edes hetken altaalla loikoilemassa, ottamassa ihan vain rennosti.

Yksi asia mikä harmitti eniten siinä, että emme saaneet laukkujamme heti risteilyn alkuun, oli se että meillä kummallakin oli aurinkolasit ruumaan menneissä laukuissa. Siis mikä moka! Yleensä aina olemme pakanneet aurinkolasit käsimatkatavaroihin, mutta nyt meille oli käynyt puhdas aivopieru ja aurinkolasit olivat isoissa laukuissa. Sain nimittäin ennen reissua valita itselleni uudet aurinkolasit Sunglasses Shopin valikoimista, ja valitsin itselleni nämä pyöreät peililinssilliset Miu Miun aurinkolasit. Jos minulle olisi pari vuotta sitten sanottu, että tulen muutaman vuoden päästä kävelemään kasvoillani pyöreät aurinkolasit, olisin räjähtänyt nauruun. Niin varmaan juu. Olen aurinkolasien kanssa joutunut tosi usein pyörtämään mielipiteeni, joten vaikka kuinka haluaisin sanoa etten koskaan tule käyttämään tänä keväänä muodissa olevia kapeita kissamaisia aurinkolaseja, niin en taida uskaltaa. Tällä hetkellä en muista laseista kiinnostukaan kuin pyöreistä! Kaikki Sunglasses Shopin pyöreät aurinkolasimallit näet täältä. Näissä Miu Miun laseissa on mattaiset kehykset ja vaalenpunertavat peililinssit, tosi päheät siis. Lasien malli on Miu Miu 13NS ja nämä tuli aivan ihanassa vaaleanpunaisessa samettisessa aurinkolasikotelossa. Jos tilaan aurinkolaseja netistä, laitan yleensä aurinkolasimallin aina googleen. Näin saa usein kuvahaun tuloksissa kuvia aurinkolaseista ihmisten kasvoilla ja osaa helpommin arvioida kehysten kokoa. Näistäkin löytyi google kuvahausta tosi hyviä kuvia! 

Sain teille jaettavaksi alennuskoodin, ja saattekin Sunglasses Shopista koodilla LINDSAY18 -18% alennuksen 10.-17.3. ajan! Minun tekisi mieli hyödyntää koodia itsekin ja tilata vielä toiset pyöreät aurinkolasit, mutta metallisilla sangoilla... Esimerkiksi nämä Ray-Banit tai nämä Pradat.


2 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.