Pääsiäinen sisustuksessa

Pääsiäinen on joulun ja juhannuksen lisäksi lempparipyhiäni. Aloin miettiä, että olisiko jopa lemppari? No, ainakin tosi tasoissa nämä pyhät ovat. Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman mökille lähtöä. Mökki, makkaranpaisto laavulla, puusauna, kevään ensimmäisten kuivien lihojen maistelu, kylän joka vuotiset pilkkikisat, suklaamunat ja (toivottavasti) kauniit aurinkoiset kevätpäivät. Täydellinen pääsiäinen minun makuun. Niin tänäkin vuonna, starttaamme tänään työpäivän jälkeen automme ja lähdemme kohti Ylitorniota. Ensin olemme pari yötä mieheni perheen mökillä ja sitten vaihdamme minun perheen mökille. En malta odottaa, että näen äitini ja siskoni koirat! Ne on niin mainioita persoonia kaikki. Keväällä aina mökillä ollessamme he juoksevat aamulla aikaisin mökkimme laavulle ja tulevat sieltä vasta illan hämärtyessä väkipakolla pois.

Pääsiäinen näkyy kodissamme muutamina keltaisia pisteinä. Paljoa pääsiäiskoristeita meillä ei ole, kuten huomaa, mutta jotain keltaista löytyy. Uutta on hyllykössä näkyvä keltainen muna, joka maksoi Kärkkäisellä kaksi euroa. Pääsiäisnarsissit olen jo vuosia istuttanut Iittalan Kastehelmi-purkkiin, ne sopivat siihen mielestäni tosi kivasti.

Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille :)


2 kommenttia

  1. Vau, tosi kaunista :) narsissit näyttävät tosi upeilta tuossa purkissa. mutta mikä tuo Aarikan keltainen juttu on, ei kai kynttilänjalka? Ja onko siinä jokin koristemuna?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Siis se on tuikkukuppi johon laitoin Aarikan pääsiäismunan! :'D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.