Marimekko Vieno-laukku

Kävin viime keskiviikkona Sokoksen 3 + 1 päivillä. Minun ei ollut edes tarkoitus mennä sinne, sillä en edes muistanut koko päiviä, mutta siskoni halusi sieltä yhden jutun ja kysyi olinko menossa. Minulla ei ollut illalla mitään kummempaa puuhaa ja miehenikin oli poissa kotoa, niin ajattelin että miksipäs en kävisi katsomassa mikä meno päivillä on. Lehtisessä en ollut nähnyt mitään sellaista, minkä vuoksi päiville olisi pakko mennä.

Satuin myymälään juuri sopivasti hieman ennen kuutta, kun tasatunnein kuulutettiin ekstratarjouksia. Kuuden tarjoukseksi kajautettiin, että kaikki naisten laukut ja takit -25% alella normaalihinnasta. Olin juuri tuota ennen käynyt hypistelemässä muutamaa Marimekon laukkua ja kävelinkin kuulutuksen kuultuani takaisin osastolle ja nappasin mukaan tämän Marimekon nahkaisen Vieno-laukun. Olen kokeillut tätä laukkua ties kuinka monta kertaa. Mallaillut sitä niin Helsingin Sokoksella ja Marimekon liikkeissä. Jokin tässä todella simppelissä ulkomuodossa on aina viehättänyt. Tämä muistuttaa hieman Célinen Trio laukkua, mutta tässä on vain yksi lokero kolmen sijaan. Harkitsin jopa nyt keväällä, että olisin tuon Trion ostanut tulevalta Madridin reissulta, mutta luin laukusta jonkin verran negatiivisia kommentteja, jotka jäivät kaihertamaan mieltä. No tämä tarjous osui sopivasti kohdalle, sillä tämä ajaa saman asian kuin Trio loistavasti. Ja no, hintakin monia satasia edullisempi. Nahka laukussa on super pehmeää ja tykkään että metalliosat ovat hopeiset, minulla kun on ennestään laukkuja vain kultaisilla metalliosilla. Laukku on juuri sellainen mitä arkisin käytän, eli pieni ja helposti mukana kulkeva. Varmasti huippu esimerkiksi lentokoneeseen mukaan.

Mitä te tykkäätte tästä hyvinkin simppelistä nahkaisesta kaunokaisesta?10 kommenttia

 1. Tuo on niin kiva laukku! Ostin äidilleni kyseisen laukun joululahjaksi, ja kuinka ollakaan, olen lainannut laukkua häneltä jo useita kertoja (ei ollenkaan oma lehmä ojassa laukkua valitessa, heh). Mutta tosiaan, niin kaunis ja simppeli, sopii mielestäni moneen menoon ja mahduttaa sisäänsä juuri sopivasti kaiken oleellisen.:) Kivaa uutta viikkoa sinne! t. Heta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvän lahjan olet ostanut ;) Ja mikä sen kivempaa jos voi lainata laukkua itsekin! :D

   Poista
 2. Toivottavasti sinun laukkuisi kestää- itse jouduin palauttamaan kun kyseinen laukku ei normaalia arkikäyttöä päivittäin kauan aikaa kestänyt (liimatut reunaosat vetoketjun ympärillä irtosivat ja ommellut saumat ryhtyivät purkautumaan itsestään),oi niitä aikoja kun Marimekko valmisti tuotteensa kotimaassa ja niihin saattoi luottaa, HeidiS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös joutunut pettymään Marimekkoon nahkatoutteiden osalta, mm. nahkalompakko meni vaihtoon kuukauden käytön jälkeen. Lisäksi petyin eräässä Marimekon liikkeessä myyjien tietämättömyyteen, kun etsin nahkalaukusta valmistusmaata ja myyjältä kysyessä hän vastasi kaikkien nahkatuotteiden tulevan Italiasta ja sitten tuotteissa luki "Made in India". Toisaalta Tasku-pussukka on käytössä vielä vuosien jälkeen ja huollettuna kuin uusi.

   Poista
  2. Äh, kuinka tympeää! Minulla on Marimekon nahkainen pieni lompakko ja se on pysynyt tosi hyvässä kunnossa. Toivottavasti laukkuni pysyy myös hyvässä kunnossa, syynäsin sen juuri läpi ja ainakin uutena vaikuttaa hyvin tehdyltä. Jää nähtäväksi kuinka käy käytössä :)

   Poista
 3. Ihanan yksinkertainen, tykkään!

  VastaaPoista
 4. Hyvän löydön oot tehny! Just tota laukkua itsekkin tuossa eilen katselin ja ihastelin Marimekon nettisivuilta! Yllätyin, että nuo metalliosat olikin hopeiset - ehdin jo harmitella Marimekon kuvien perusteella niiden olevan kultaiset (itse pidän enemmän hopeasta).

  Ainoa mikä itellä tökki, että valmistusmaa näytti olevan kotimaan sijasta Intia...

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.