Kun sisustuskuume iskee, niin se iskee lujaa

Ja se iski eilen. Kuin salama kirkkaalta taivaalta, se iski suoraan päähäni. Nyt on saatava muutosta! Nimittäin makuuhuoneeseen. En ole oikein missään vaiheessa ollut tyytyväinen makuuhuoneeseemme. Se on ollut koko ajan vähän kesken, mutta en ole jaksanut tehdä sille mitään. Mutta jokin näissä keväissä aina on, kun tuntuu että joka kevät iskee jonkinlainen sisustusvimma.

Kokosin kollaasin tämän hetken suunnitelmista, jotka on jo hyvinkin pitkälle viety, sillä osan vanhoista huonekaluista myin jo pois ja laitoin uusia tilaukseen. Mitä sitä turhaan aikailemaan kun inspis on päällä... :D


Meillä on makuuhuoneessa lipasto, joka saa nyt siirtyä vierashuoneeseen. Lipaston tilalle olen haaveillut (5.) Artekin ritiläpenkistä koivun värisenä. Ritiläpenkille haluaisin sitten jonkin korkean (1.) viherkasvin. Kasveista en tiedä yhtikäs mitään, joten helppohoitoisista, mutta kivan näköisistä kasveista otetaan ilolla vinkkejä vastaan! (4.) Uusi sänky me ostettiinkin jo tähän asuntoon muutettaessa, joten sille ei onneksi tarvi tehdä mitään. Sänky on tuo kuvassa näkyvä, mutta vaaleammalla verhoilulla ja erilaisella sängynpäädyllä. Kunhan tämä makuuhuoneen uudistusprojekti on saatu päätökseen, pääsen vihdoin esittelemään sänkymme, jota olen täällä monesti kehunut! Myös vanhat yöpöytämme sai lähteä uuteen kotiin ja myypäsin ne jo Facebookissa pois. Tilalle tilasin (7.) Ikeasta Eket-kaapit, jotka kiinnitetään suoraan seinään. Yöpöydän lamppuina meillä on vuosia ollut Pentikin pallolampunjalat, mutta niihin olen ollut myös jo parin vuoden ajan totaalisen kyllästynyt, joten nekin saa lähteä vaihtoon. Tilasin Ellokselta seinään kiinnitettävät (6.) Ylva-seinävalaisimet. Saa nähdä tuleeko lamput kiinnitettyä suoraan yöpöytien päälle vaiko sängynpäädyn päälle. Myös vanha kattolamppu saa kyytiä, tai no se siirretään vierashuoneeseen myös, ja tilalle tilasin (2.) Capital-kattovalaisimen. Elloksella oli sopivasti meneillään tarjous jolla sain valaisimista -25% alennuksen. Makuuhuoneemme sisustustyynyjä olen puhutellut jo pitkään etten tykkää niistä. Meillä on olohuoneessa yksi kollaasin (3.) Marimekon sisustustyyny, ja mietinkin jos ostaisin toisen sellaisen ja laittaisin ne makuuhuoneeseen. 

Mitä sanotte suunnitelmistani? Minä itse olen aivan innoissani!


(Linkit mainoslinkkejä.)

1 kommentti

  1. Todella kivalta vaikuttaa suunnitelmat, innolla odotan lopputuloksen näkemistä! Mullekin makuuhuoneen sisustus on ollut vähän murheenkryyni. Ensinnäkin huone on nykytrendien mukaisesti turhan pieni, eikä sinne todellakaan mahdu mitään ylimääräistä sängyn ja yöpöytien lisäksi. Tekstiilitkin on tällä hetkellä mallia "ihan kivat", kun ei vaan raaski ja pysty pistää tähän saumaan kaikkea uusiksi. Jos edes yöpöytien vetimet vaihtaisi, olisi se ihan hyvä alku... :D

    Ja hei, suosittelen palmuvehkaa! Se on hirmu kiitollinen ja vähään tyytyväinen kasvi. Kasvaa nopeasti ja ihan niin isoksi kuin sen vaan sallii, eli siirtyminen pöytämallista lattialle onnistuu jos joskus niin haluaa.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.