Rakkaudesta uimapukuihin

Enpä taas muutama vuosi taaksepäin olisi uskonut, että rantalomille himoitsen mukaan erilaisia uimapukuja bikinien sijaan. Toki bikinejä käytän myös yhä, mutta onhan uimapuku vaan niin mukava! Ei tarvitse ainakaan vahingossakaan miettiä, että miltä maha missäkin asennossa näyttää, kun sitä timmiä sixpackia ei tästä kehosta vieläkään jostain kumman syystä löydy. Ja näyttäähän uikkarit vaan nykyään silmiin niin pirun hyvältä! Naisellisilta ja mielestäni jopa seksikkäämmiltä kuin bikinit, vaikka kangasta onkin enemmän. Mutta niinhän se monesti menee kaikessa pukeutumisessa. Uikkari on myös siitä kätevä, että sitä voi käyttää shortsien kanssa myös yläosana esimerkiksi rantabaarissa, eikä aina tarvi vetäistä yläosaan edes toppia päälle.Suomalainen Halla x Halla yritys on saanut suomalaiset ja monen muun maalaiset ihan sekaisin värikkäillä uikkareillaan. Noita uikkareita tuntui viime keväänä olevan lähes sula mahdottomuus saada ostoskoriin, kun täydennysten tullessa oli verkkokaupasta kaikki sold out alta aika yksikön. Helpotusta uikkarihimoon ei löytynyt muistakaan nettikaupoista, kun tuntui ettei kivoja uikkareita löydä oikein mistään. Toisin on nyt! Kurkkasin näin loman lähestyessä Zalandon uikkarivalikoimaa, ja yläpalkki oli lopulta täynnä toinen toistaan kivemman näköisiä uikkareita, myös edullisemmilta merkeiltä! Näistä kollaasin uikkareista omat lempparini on ylärivin vaaleanpunainen joka menee edestä ristii, keskirivin pinkki Guessin uikkari ja alarivin punainen ja musta jossa on verkkokangasta

Oletko sinä ihastunut uimapukumuotiin vai tykkäätkö enemmän bikineistä?

2 kommenttia

 1. Heippa! Tää on vähän kaukaa haettua, mutta päätinpä silti kysyä :) Teillä oli ennen olohuoneessa Vallilan Aronia -verhot? Jos et oo myynyt niitä vielä ja päätät myydä, niin olisin kiinnostunut ostamaan verhon/verhot!

  - Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiina! Verho on tällä hetkellä kaapissa, mutta en ainakaan vielä ole siitä valmis luopumaan! :) Harmi ettei kyseisiä verhoja enää saa, on kyllä kaunis kuosi.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.