Lomalainen

*Fanfaareja ja hurraahuutoja* 

Jee, olen lomalla! Olen lomalla seuraavat kaksi viikkoa, ja matkin Naantalin aurinkoa. Mitä näitä nyt oli. Tänään matkustamme Helsinkiin ja yövymme lentokentän vieressä Hiltonissa, sillä aikaisin huomenna aamulla lähtee lentomme Miamiin. Vaihdamme konetta Pariisissa ja Miamissa olemme perillä paikallista aikaa iltapäivästä. Karibianristelymme puolestaan alkaa lauantaina ja laivalla vietämme seuraavan viikon. Siitä jatkamme kiertämään Floridaa vielä vajaaksi viikoksi.

hattu H&M // sandaalit Adidas // shortsit Levi's // uimapuku Halla x Halla // aurinkolasit MiuMiu

Olen yrittänyt olla hyvin maltillinen sen kanssa, mitä laukkuun pakkaan, jotta tilaa jäisi myös tuliaisille. Hankaluuksia tuo tosin se, että kun risteily on ensin, on sielläkin oltava jotain päällepantavaa. Illallista lukuunottamatta ajattelin tosin viettää aikana lähinnä uimapuvussa ja shortseissa, mahdollisimman mukavasti siis. Puhelimeen on ladattu äänikirjoja, jotta edes kirjaa ei välttämättä tarvitse lukea itse, vaan joku lukee sitä korvaasi. Täydellistä.

Tuleva viikko tullaan todennäköisesti olemaan kokonaan ilman wifiä. Emme halua maksaa montaa sataa wifistä, ja ehkä tekee ihan hyvää olla ulkona somemaalilmasta kokonaisen viikon ajan. Blogi ei lomalla päivity, mutta kunhan olemme wifin ääressä voitte olla varma että @lindakaup instatilini päivittyy oikein urakalla. Ottakaahan se siis seurantaan, mikäli näin ei vielä ole.

Oikein mukavaa helmikuun loppua kaikille, palataan taas maaliskuussa!

4 kommenttia

 1. Heippa!
  Oon ihaillut pitkään noita Halla x Hallan uimapukuja, mutta minua on mietityttänyt, miten paksu tuo kangas uimapuvuissa on? Kun kangas on kaksipuolinen, niin rintojen kohdalla ei varmaan ole ns. vahvikekangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangas on tosi paksu! Kangas on ns. Kaksin kertainen tosiaan kun puku on käännettävä. Rintojen kohdalla ei ole mitään vahviketta.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUP



Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.