Vuoden laukkuhaaveita

Laukkuhaaveista en ole kirjoitellut pitkään aikaan, mutta niistä aina säännöllisin väliajoin toivotaan postausta. Laukkukokoelmani on pienentynyt viiteen laukkuun, kun viime vuoden lopulla ja nyt alkuvuodesta möin pois kaksi niin kaunista, mutta minulle epäkäytännöllistä laukkua. Eli Chloén Faye ja Célinen Belt Bag lähtivät uusille omistajille. Kummassakaan laukussa ei ollut mitään vikaa, mutta ne eivät vain yksinkertaisesti sovi nykyiseen arkeeni.

Kollaasista näkyy, että nyt haaveissa olisi musta keskikokoinen olkalaukku, joka menisi myös crossbodyksi. Haavelistan kärkipäässä pyörivät ehdottomasti Chanelin klassikko flap bag ja Boy. Näistä kummankin valitsisin medium koossa, caviar nahassa ja chevron tikkauksella. Ja yllätyksekseni hopeisilla metalliosilla! Kaikissa laukuissani on kultaiset metalliosat, ja nyt toivoisinkin uusimmassa laukussa olevan hopeiset. Chanelin laukkujen hinnat hipovat kylläkin jo pilviä ja voi olla että merkin laukut jäävät haaveeksi. Mahdollisuuksia päästä hipelöimään merkin laukkuja olisi jo ihan pian helmikuussa kun lennämme Miamiin Pariisin kautta ja merkin liike pitäisi löytyä juuri siitä terminaalista, josta lentomme Miamiin lähtee. Toinen kerta tulee jo huhtikuussa kun lähdemme Madridiin.

Saint Laurentin laukut ovat aina miellyttäneet silmää ja merkin Sunset laukku on viimeisimpänä ollut mielessä. Tämän laukun ottaisin ehdottomasti joko krokokuosilla tai tuossa chevron kuosissa, sillä mielestäni laukku näyttää niissä yksinkertaisesti paremmalta kuin sileällä nahalla. Ja hopeat metalliosat valitsisin myös tähän!

Viimeisimpänä kollaasissa on Louis Vuittonin Pochette Métis Empreinte nahkaisena. Minullahan oli kyseinen laukku merkin klassisessa monogram-kuosissa, mutta tuo laukku oli maanantaikappale ja se lähti reklamaatiolla vaihtoon. Olen kyseistä laukkua kaivannut siitä asti, sillä se oli ehdottomasti käytetyin laukkuni, mutta en uskaltaisi enää samaa laukkua kanvaasisena ostaa. Uskaltaisikohan tälle nahkaiselle versiolle antaa mahdollisuuden? Tässä tosin on harmikseni kultaiset metalliosat, nyt kun niitä hopeisia haluaisin.

Uusi laukku tekisi tietenkin malttamattomana tilata heti-nyt, mutta yritän pysyä järkevänä ja odottaa sinne Madridin reissulle asti jossa pääsen konkreettisesti hipelöimään kaikkia laukkuja.


9 kommenttia

 1. Ai että ihania, vaikea olisi valita minkä ottaisi! Ehkä eniten kallistun kuitenkin Saint Laurentin laukkuihin, joista kumpaisenkin näkisin myös sun päällä :)

  Tuossa Vuittonissa minuakin tökkii nuo kultaiset metalliosat, jotka saa laukun näyttämään jotenkin levottomalta. Mulla on itseasiassa jäänyt yks laukku lähes käyttämättä sen takia, kun siinä on sellaiset räikeät keltaisen kultaiset metalliosat. Antiikkimessingin sävy olisi huomattavasti hillitymmän ja arvokkaamman näköinen, ja olenkin pariin otteeseen miettinyt, pystyisköhän ne osat suutarilla tms. vaihdattamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hopeat olisi ehdottomasti tällä hetkellä mieluisammat! Tuo malli vaan oli kokemukseni perusteella ihan ykkönen ja se edellinen laukku oli lähes joka päivä käytössä. Harmi kun se oli maanantaikappale.

   Poista
 2. Sun laukkukokoelma on kyllä niin ihanan hillitty ja upea. Erityisesti oon ihan lovena siihen Gucciin. No ehkä jonain päivänä hankin sen jos sitä nyt vielä joskus jostain saa :D Itse luotan Pradaan, Coccinelleen ja Rebecca Minkoffiin.

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita laukkuja, että tulee ihan valinnan vaikeus! Tämän postauksen innoittamana päädyin selailemaan vanhoja laukkupostauksiasi ja ihastuin uudelleen Saint Laurentin wociin. Osaatko antaa siitä parin vuoden kokemuksella jonkinlaista arviota, hyviä ja huonoja puolia ja onko laukku ollut hintansa arvoinen? :) Syytän sitten sua, jos sorrun tähän ostokseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Kyllä noista kelpuuttaisi minkä vain :) Saint Laurentin wociin olin ollut tosi tyytyväinen. On laadukkaan oloinen ja kestänyt hyvin, tosin se harvemmin on käytössä, koska on enemmän kesä- ja juhlalaukku. Mutta omien kokemuksien perusteella suosittelen! :)

   Poista
 4. Ai että! Laukut <3 ;)
  Pitäisköhän sitä tehdä myös oma haavekollaasi piakoin :)

  VastaaPoista
 5. Täällä säästetään Chanelin flap bagiin. Ei ole ihan heti-mulle-tuo ostoksia.

  VastaaPoista
 6. Onko antaa vinkkiä, missä kannattaa myydä merkkilaukku? Antigona pitäisi saada eteenpäin.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.