Minne katosi päivät

Tällä viikolla on päässäni soinut Scandinavian Music Groupin biisistä otsikon sanat. Sen enempää sanoja en kyseisestä biisistä osaakaan, ja luulin että se on Ultra Bran, kunnes googlasin. 

Joulu tuli, joulu meni. Samoin uusi vuosi. Ja nyt on loppiainenkin ohitettu, ja joulukoristeet revitty alas, vaikka vastahan ne vasta esille laitettiin? Kaupan alalla joulu on tietenkin kiireisimpiä sesonkeja, joten joulunalusaika meni todella nopeaa. Jouluna saimme nauttia neljän päivän jouluvapaista, mikä tulikin tarpeeseen kiireisen kuun jälkeen. Kävimme sekä mieheni perheen mökillä, että minun perheen luona Rovaniemellä. Jouluna tuli viihdyttyä lähinnä oloasussa ja villasukat jalassa, täydellistä sanoisin. Uutta vuotta juhlistimme myöskin pohjoisessa, kavereiden kanssa Ylläksellä. Mukavia reissuja kaikki, mutta kyllä se matkustaminen on myös voimia vievää.

Minulla on pian synttärit ja silloin starttaa viimeinen vuosi ennen kolmeakymppiä. Vielä ei mitään ikäkriisiä ole päällä, mutta saa nähdä tuleeko sellainen vuoden aikana. Ensi kuussa meille koittaa pitkään odotettu honeymoon Karibialle ja Floridaan, ja sitä reissua fiilistellessä kevät aikalailla meneekin. Kunnes taas huhtikuussa menemme Madridiin! Kevät menee varmaankin nopeaa, vaikka juuri nyt tuntuu ettei millään jaksaisi odottaa enää 40 päivää reissuun. 

Nämä kuvat löytyi kameran syövereistä. Epätoivoinen yritys ottaa asukuvia viimeisellä joululahjaostosreissulla. Aika nopsaa tuli turhautuminen ja kamera painui laukkuun. Ja alempi kuva upeasti valkoisesta joulusta Ylitorniolla.

Toivottavasti seuraava tauko ei veny taas melkein kuukauden mittaiseksi!

1 kommentti

  1. Hei Linda, ethän sattumoisin ole luopumassa Pochette Metis-laukustasi? Olen laukusta kiinnostunut, mutta se on koko Euroopasta loppu.. :(

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.