Messinki ja hopea sulassa sovussa

Viime viikonloppuna jo kirjoittelinkin, että oli tarkoitus tulla näyttämään muutamia kuvia joita napsin meidän joulusisustuksesta. Meillä on tosi vähän varsinaisia joulukoristeita, vaan enemmänkin talvikoristeita. En hirveänä tykkää kerryttää kaappeihin mitään sesonkitavaraa vaan panostan enemmän ajattomiin sisustusesineisiin, mutta joulu on sellainen juhla, johon minäkin haluan jonkin verran panostaa. Eli jouluvaloja ja muutamia jouluisia koristuksia meiltä kyllä löytyy. Varsinaisia joulukoristuksia enemmän joulu näkyy meillä kuitenkin kynttilöiden määrässä. Kuten kuvista huomaa, punainen ei tässä huushollissa joulusisustukseen kuulu.


Monet tykkää sisustuksessa joko kullasta tai hopeasta - tai messingistä ja teräksestä, miten sen nyt haluaa sanoa. Minä tykkään molemmista! Messinki on jo pidempään ollut lempparini, mutta mielestäni hopea messingin rinnalla ei näytä ollenkaan pahalta, enkä siten siis ajattele etteikö näitä kahta saisi sekottaa. Jos kuitenkin tähän lisäisi vielä joulunpunaisen, olisi se mielestäni jo liikaa.

Tykkään sisustuksessa selkeistä linjoista, ja nämä Iittalan Nappula-kynttilänjalat kuvaa tyyliäni hyvin. Simppeleitä, mutta jotenkin tosi kauniita silti. Yllä olevan kuvan Aarikan puiset kynttilänjalat ovat  hieman koristeellisempia, mutta puu materiaalina on kaunis ja tasapainottava, ja sopivat siten mielestäni myös selkeälinjaiseen sisustukseen. Tv-tasolla oleva Aarikan seimi on muuten yhtä vanha kuin minä. Sesonkikoristeet voi siten kestää myös vuodesta toiseen :)


Millaisista joulukoristeista sinä tykkäät? Voiko sinun mielestä messinkiä ja hopeaa sekoittaa?

4 kommenttia

 1. Hei, mistä tuo satulatuoli on? :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  mistä tuo sivupöytä on? Missä on Pentikin puu ja poro :) Tosi kiva ja olen etsiskellyt samanlaista ikkunan eteen.
  t. Pitkäaikainen lukija

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköistä!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.