Joululahjoja - itselleni ja muille

Minun piti tulla teille näyttämään sisustuskuvia meiltä kotoa, kun viime viikonloppuna tuli laitettua joulua esille. Muistikortinlukija on kuitenkin temppuillut siitä asti kun sen pari kuukautta sitten ostin, eikä se nyt suostunut toimimaan ollenkaan. Joten pitänee käydä ensin vaihtamassa se uuteen, jotta saan kuvat koneelle.

Olen perinteisesti jakanut täällä joululahjavinkkejä ja omia toiveita, ja nyt viime postaukseen niistäkin tulikin toive. Ajattelin tarttua toiveeseen nyt heti, kun niistä voi vielä ehtiä saadakin inspiraatiota.


Laadukas oloasusetti olisi minun mieleen, sillä oloasut on varmasti käytetyimpiä asujani - siinä kun ei montaa sekunttia mene kun olen kotiovesta sisään astunut ja heittänyt päältä farkut pois ja vaihtanut rennompaa päälle. Samaan kategoriaan menee viime vuonna itse joululahjaksi saamani kollaasin Shepherdin tohvelit, ja ne ovat olleet käytössä tosi paljon! Tällaisen vilukissa on ihana talvipakkasilla työntää varpaat heti aamusta lämpöisiin tohveleihin. Laadukkaiden oloasujen lisäksi myös laadukas neule olisi ainakin minulle tosi mieluisa lahja. Niistä kun yleensä saa vähän pidemmän pennin pulittaa, joten oma neulevarastoni ei vielä mietänkään liiaksi ole kasvanut.

Tänä vuonna minun on ollut tosi vaikea keksiä itselleni toiveita, tai no vaikeaa se tuntuu olevan nykyään aina . Kun kaikkea on, ja sitä mitä ei ole, voin hyvin ostaa itsekin. Nyt kuitenkin parilla viime kerralla kun olen hiuksiani suoristanut, olen todennut suoristusraudan vetelevän viimeisiä. Myöskin fööni olisi uusimista vailla, sillä se on tippunut lattialle pariin otteeseen ja on vain ajan kysymys koska siitä lähtee iso palanen irti. GHD:n hiustenmuotoilusetti olisikin itselleni tarpeellinen.

Sisustuslahjat on sellaisia, joihin itse monesti luotan. Pienet design jutut on monesti sellaisia, että ne olisi kiva omistaa, mutta ei itse raaski vain ostaa. Esimerkiksi Iittalan Nappula-kynttilänjalat sopivat varmasti moneen makuun ja monikäyttöinen Design Letters muki hauska lahja. Mukia olen itse käyttänyt niin kukkaruukkuna, meikkisivellintelineenä kuin ihan mukinakin. Marimekon tasaraita trikoopussilakanasetti menee mielestäni jo melkeinpä luksuksen puolelle, ja toivonkin tuon setin löytyvän joskus myös meiltä.

Hajuvesi on vaikea lahja ostaa, sillä toisen makua on vaikea tietää. Kollaasin Hugo Bossiin The Scent olisi kuitenkin hajuvesilahjana melko varma valinta, sillä en ole kuullut vielä koskaan, että joku ei kyseisestä hajuvedestä tykkäisi. Mutta hajuvesilahjojen kanssa kannattaa olla varovainen, sillä esimerkiksi itselläni jonkin asteinen hajusteyliherkkyys ja hajuveden valinta on tosi vaikea prosessi!


Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia

 1. Ihania toiveita. Meillä laitetaan tänä vuonna maltillisesti lahjoja sillä lahjarahat meni tänä vuonna ensi kevään reissuun <3 on siis jotain ihanaa odotettavaa koko perheellä.
  Omat toiveeni ovat mm Copenhagenin drops seinäkoukut <3 , Papu mekko tai Yozen koru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma, maltillisesti pitäisi meidänkin tänä vuonna ottaa, sillä rahaa pitää meidänkin säästää helmikuiseen reissuun :) Mutta ainahan sitä jotain tulee ostettua... Mutta matkailua parempaa kohdetta rahoille ei minusta olekaan, sillä matkailu, se on se elämän suola!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.