One ring rule them all

Ihanaa päästä vihdoin kirjoittelemaan enemmän hääjutuista, kun saimme jo suurimman osan kuvista häävalokuvaajaltamme. Hääjuttuja on siis tiedossa lähiviikkoina paljon, toivottavasti ette kyllästy ihan heti ;)

Ihan ensimmäisenä voisin esitellä sormukseni, sillä en ole kihlasormustanikaan muistaakseni täällä koskaan kunnolla esitellyt. Vai olenko? Kihlasormukseni on Sandbergin Toivomuslähde sarjaa, ja on itselleni THE ring. Toivomuslähdettä on montaa eri mallia, mallien välillä vaihtelee keskikiven koko ja se onko rungossa timantteja. Häiden suhteen ehkä jopa vaikein päätös oli löytää kihlasormukseeni sopiva vihkisormus, ja olenkin maininnut täällä että lopullinen päätös yllätti minut itsenikin. 

Alunperin suunnittelin vihkisormukseksi rivitimanttisormusta, joka olisi yhtä paksu ja timantit saman kokoisia kuin kihlassakin. Sitä kävinkin useasti mallailemassa ja olin sitä jossain vaiheessa jo tilaamassakin, mutta jokin siinä koko ajan mietitytti. Kokeilin ties kuinka montaa mallia, ohuempaa, paksumpaa, ihan kaikenlaisia, kunnes lopulta päädyin kokeilemaan ihan vain sileää valkokultaista sormusta. Ja se tuntuikin lopulta kaikista omimmalta ja sopi mielestäni ja makutuomareiden mielestä tähän Toivomuslähteeseen parhaiten. Syy miksi rivitimanttisormus ei tähän vierelle sopinut oli se, että mielestäni se vei loistoa tältä jo itsessään niin kauniilta ja näyttävältä kihlasormukselta. Nyt kihla pääsee paremmin edukseen. Vihkisormus on Tillanderin mallistoa ja runko on niin sanotusti flakka, eli suoraan leikattu.

Olen tosi tyytyväinen molempiin sormuksiini ja varsinkin kihlasormusta jaksan ihastella päivästä toiseen sormessani!


Kuvat Elisa Kaurala

14 kommenttia

 1. Hei, entä miehen sormus? Mikä malli se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt kysyt vaikeita. Ei niin mitään hajua kenen valmistajan hänen sormus on... On myös ostettu Oulun korusta, kuten kumpikin omani.

   Poista
 2. Tätä postausta on odotettu, kuten kaikkia hääpostauksia! Todella kauniit sormukset! :-)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sormukset!

  VastaaPoista
 4. Sormusten valinta oli minusta vaikeampaa kuin hääpuvun valinta jonka löysin heti ensi sovittamalla. Sormuksia katseltiin pitkään ja hartaasti. Itselleni selvää oli, että kihlasormuksesta luovun ja haluan pelkästään yhden sormuksen. Teetätin sormuksemme Kulta Albertissa, omani ei lopulta ollut ihan sitö mitä olin toivonut (ja sitähän itkettiin ainakin viikko, tai siis minä itkin) mutta ajan kanssa silmä tottui pikkiriikkiseen eroavaisuuten mitä olin suunnitellut ja nyt en tietenkään enää viiden vuoden jälkeen vaihtaisi sitä mihinkään muuhun. Sormuksesi ovat mielettömän kauniit ja etenkin tyylikkäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma! Hääpuku oli paljon helpompi :D "Hauska" tarina sormuksessasi, ainakin siinä on kunnon muisto taustalla.

   Poista
 5. Ei kyllästytä hääjutut, päin vastoin! Tuo sileä sormus saa kyllä kihlasi oikein nousemaan esiin, kombo on siis erittäin onnistunut ja jotenkin täysin sun oloinen, ainakin blogista saamani kuvan perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, pääsen pian niiden kanssa kunnolla vauhtiin :) Ja olen samaa mieltä sormuksista, sileä sormus sopii näyttävän halosormuksen rinnalle tosi hyvin :)

   Poista
 6. Näitä hääpostauksia olenkin innolla odottanut ja erityisesti sormusjuttua :) omat häät on ensi keväänä ja sormus asia onkin kovasti jo nyt mietityttänyt. Kiva oli lukea sinun mietteitä sormuksen valintaan liittyen. Minulla on kihlana rivitimanttisormus ja olin vihkisormukseksi taas ajatellut saman tyylistä kuin sinun kihla. Mutta omasta mielestä tuossa kombossa on myös vähän jotain liikaa ja voi olla että päädyn myös sileä runkoiseen solitare sormukseen. Jää nähtäväksi :) mutta tosiaan hääpostauksia odotellessa, kivaa syksyä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onpa kiva kuulla! Tämä sormusjuttu jäi vähän vaillinaiseksi, sillä olisin halunnut ehkä kirjoittaa enemmän siitä miksi halusin kihlaksi nimenomaan timanttisormuksen enkä jotain muuta kiveä, mutta sillä saattaisi taas sohia ampiaispesää enkä halua loukata ketään :)

   Poista
 7. Kirjoita ihmeessä! Uskon, että monia kiinnostaisi ja ampiaiset voivat pöhistä keskenään.:)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.