Morsiuskimppu

Meillä ei ollut häissä sen kummemmin mitään tarkkaan harkittua teemaa tai teemavärejä. Ainoa asia missä jonkin verran värejä näkyi olikin kukat. Teetätin morsiuskimppuni Sokos Herkun kukkakaupassa, ja samasta paikkaa tuli myös sulhasen ja bestmanien vieheet, kaasojen hiuskukat ja pöytäasetelma tarjoilupöytään. Lopulta päädyin tilaamaan myös erikseen heittokimpun, sillä tulinkin siihen tulokseen etten raaski kaunista kimppuani nakata menemään.

Morsiuskimppuuni etsin inspiraatiota pinterestistä. Halusin kimpun olevan kohtuu pyöreä, mutta kuitenkin hieman rento. Ei kuitenkaan liian boheemisti roikkuva, mitä tällä hetkellä näkyy paljon. Kukkakaupan työntekijä pääsi heti kiinni ajatuksestani ja olinkin tosi tosi tyytyväinen lopputulokseen ja mielestäni kimppu oli super kaunis. Värimaailmana kimpussa oli pohjana valkoinen, jossa sitten oli hieman persikkaisia neilikoita ja hennon vaaleanpunaisia ruusuja. Näitä samoja värejä näkyi sitten myös juhlapaikan kukissa ja hääkakussa. Kimppuuni halusin myös hitusen muodikasta eukalyptusta, silla tykkään eukalyptyksen vihreästä sävystä. Se ei ole liian vihreä, vaan hieman sellainen utuinen, tiedättehän. Kimppu oli muuten yllättävän painava! Tämän kun olisin heittänyt ja se olisi osunut jonkun päähän niin taju olisi varmaan lähtenyt :D Kauhea ajatus, onneksi niin ei käynyt.

Mitä olette mieltä kimpusta?


3 kommenttia

  1. Voi miten valtavan ihana kimppu! Itse onnistuin nappaamaan elokuisissa häissä kimpun, mutta omia häitä joutunen kuitenkin vielä odottelemaan ;-D Mutta sitä suuremmalla innolla luen näitä hääpostauksia! <3

    VastaaPoista
  2. Upea kimppu. Oma kimppuni oli hyvin samantyylinen, pyöreä eikä juurikaan roikkuvia juttuja.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.