Kesän kohokohtia

Niin se elokuu kääntyi syyskuuksi ja kesä on ainakin jos kalenteriin katsoo ohi. Ulkona on näyttänyt jopa kesäiseltä, mutta lämpötila jää reilusti alle parinkympin ja ilmassa on sellainen kuulas ja raikas syyssään tuntu. Tiedättehän. Puhuttiinkin vasta mieheni kanssa (tuntuu tosi oudolta kirjoittaa mies eikä poikaystävä, hih) että tämä kesä meni taas ohi yhdessä hujauksessa. Mutta onneksi kesään sattui mielettömän kivoja juttuja, tässä listattuna muutamia.

Häät oli tietenkin kesän kohokohta. Päivä oli täydellinen ja vieläkin odottelemme kuvia häistä, jotta pääsisin jakamaan juttuja sieltäkin. Onnistuttiin kuitenkin mielestäni nauttimaan kesästä myös ennen häitä.

Lomareissu Kreetalle äidin kanssa oli ihana kesänaloitus toukokuussa, kun pääsimme pitkästä aikaa yhdessä lomailemaan. Tuli siinä vaiheessa enemmän kuin tarpeeseen, sillä olin ollut jo melkoisen tovin ilman kunnollista lomaa.


Kävelylenkit Oulussa oli oikeastaan ohjelmassa aina niinä viikonloppuina kun satuttiin jäämää kotiin. Viikonlopuille sattui tänä kesänä ihan loistavia ilmoja, ja juuri siitä syystä vaikka moni valittelee kesän olleen ilmojen suhteen kurja, niin minusta säät oli tänä kesänä kyllä ihan kelvolliset. Ei valittamista. Arkena kun on töissä ei säille ole niin väliksi ja viikonloput jää yleensä mieleen. 


Qstock viikonloppu kavereiden kanssa oli myös yksiä hauskimpia viikonloppuja. En ole mikään festarihirmu ja musiikkiakin kuuntelen hyvin vähän, mutta ehkä nämä festarit on itselle enemmän kavereiden kanssa hauskanpitoa. Meillä oli nyt iso porukka kavereita mukana ja hyvässä seurassahan on automaattisesti kivaa. Viikonlopun parhaimpia artisteja oli varmastikin aina huikea JVG, Jenni Vartiainen ja Profeetat.


Häämatka Kroatiaan oli kertakaikkisen onnistunut ja täydellinen rentoutumisreissu. Hotellimme on mieletön, säät oli kohdillaan, teimme kaikkea sitä mitä huvitti, eikä mitään sellaista mikä ei huivittanut.


Mökkireissut niin juhannuksena kuin muinakin aikoina on aina kesän kohokohtia meille molemmille. Meille sattui pienelle lomapätkällemme ihan loistavat säät mökille, sellaisista päästään harvoin niissä maisemissa nauttimaan. Mökkireissuihin kuuluu aina olennaisesti pitkät yöunet ja puusaunan lämmitys, niin näilläkin kerroilla.


Polttarit kesäkuun alkupuolella yllätti tämän morsiammen täysin! Päivä oli loistava, juuri minun näköinen, eikä alkukesästä vaivannut yskä onneksi lannistanut. Oli ihana nähdä kaikkia ystäviä, kun suurin osa oli päässyt paikalle. 

maksimekko Dororhy Perkins täältä*
sandaalit Vagabond
laukku Chanel

Onneksi syksyllä on monia mukavia juttuja tiedossa ja häämatka osa 2 koittaa jo alle puolen vuoden päästä. Hyvillä fiiliksillä kohti pimenevää syksyä :)


4 kommenttia

 1. Niin minustakin säät oli ihan mukavat tänä kesänä. Harvemmin Suomessa on edes niitä kolmenkympin helleputkia pidempään ja sitten niistä kuitenkin valitettaisiin että kun on liian kuuma.
  Mekko on tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei tänä kesänä ollut ollenkaan niin pahat kelit. Tai ainakin minun kohdalle sattui monta kaunista päivää.

   Poista
 2. Teetkö häistäsi postausta? Olisi kiva nähdä ainakin mekosta lisää kuvia :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.