Kenkäinspiraatiota

Olin autuaasti unohtanut yhden kenkäkaupan olemassaolon, kunnes sähköpostiini pärähti muistutus kuukausittaisista alekoodeista. Spartoo.fi oli ennen luottokenkäkauppani netissä, sillä sinne on lähes joka kuukausi alennuskoodit saatavilla ja valikoima myös merkkikengissä tosi hyvä! Kokosin muutaman inspiraatiokollaasin lemppari talvikenkien ympärille. Tämän kuun alennuskoodit löydät postauksen lopusta!

Dr. Martensit laitoinkin heti alekoodilla tilaukseen, niistä kirjoittelin jo  aiemmin. Ne näyttävät upeilta monien asuissa, mutta jännä nähdä kuinka ne istuvat itselleni, vai ovatko ne kenties liian ronskit. No pian se selviää tulevatko bootsit jäädäkseen vai lähtevätkö samantien bumerangina takaisin.Uggit ovat vuodesta toiseen lempparilistalla, ovathan ne maailman pehmoisimmat ja lämpöisimmät talvipakkasilla. Viime jouluna sain äidiltäni mustat matalavartiset Uggit lahjaksi ja ne on olleet tosi hyvät käytössä! Lyhyt varsi on helppo pukea jalkaan ja näyttävätkin tosi kivoilta.


Viime vuonna tilasin vihdoin itselleni Timberlandit ja yllätyin kuinka mukavat ne on jalassa. Ei ollenkaan niin painavat kuin luulin, hyvät kävellä ja tukeva pohja. En panisi ollenkaan pahakseni myöskään noita vaaleanpunaisia versioita.Minun pitäisi tänä vuonna vielä panostaa klassisiin mustiin nilkkureihin, sillä pari vuotta sitten ostamani Vagabondit tuntuvat hieman pieniltä. Minusta tuntuu että minun jalat on kasvaneet viimeisen parin vuoden aikana, kun monet ennen sopivat kengät tuntuvat kiristävän... Vanhat saa siis lähteä kiertoon ja näistä silmää eniten miellyttää nuo teräväkärkiset hieman korolliset yksilöt, jotka menisi myös mekkojen kanssa.


bootsit soljella // teräväkärkiset bootsit // neulemekko

Spartoolle on tosiaan melkeinpä joka kuukausi omat alennuskoodit, joilla saa ihan tuntuvan alennukset kenkien hintaan:

-20% yli 150€ ostoksesta koodilla SYYS2SP
-15% yli 100€ ostoksesta koodilla SYYS15SP
-10% ilman minimiostosrajaa koodilla SYYS1SP

Alennukset ei koske alennustuotteita tai kumppanituotteita, ja ovat voimassa 30.9. asti.


Linkit mainoslinkkejä.

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.