Kasaritakki

Tämä päälläni oleva takki niin kasari kuin olla ja voi. Enpä olisi uskonut hourahtavani kasarityyliin, mutta pitäisi kai sitä jo tässä vaiheessa oppia, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, varsinkin jos kyseessä on muoti. Mitä oudoimmatkin asiat alkaa yhtäkkiä näyttämään hyviltä, kuten tämä vaaleanpunainen varsin epäimarteleva takkini tai nenälläni olevat pilottimalliset silmälasit.

takki Zara
mekko Marimekko
kengät Vans (täältä*, koodilla SYYS1SP -10% alennus)
laukku Gucci

Tämä takki löytyi Zarasta Kroatiasta ja heti ilmojen muututtua syksyisiksi en ole oikeastaan muita takkeja käyttänytkään. Pitkät ja tilavat takit ovat nykyään heikkouteni, sillä onhan tällainen vain ylivoimaisen mukava päällä!

Mitä tykkäätte asusta?

Ps. Ajattelin vielä vinkata teille, että sekä Boozt. comissa*, että Zalandolla* on vielä tänään voimassa hyvät alennuskampanja. Booztilta saa uutuuksista ja aletuotteista -20% alennuksen, suoraan kampanjasivulle josta näet alennuskoodin pääset tästä*. Zalandolla puolestaan saa kaikesta -20% alennuksen, ja kampanjasivulle pääset tästä*. Minä tilasin itselleni testiin tämän Samsøe & Samsøen vaaleanpunaisen neuleen ja nämä Vagabondin nilkkurit.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.