Syksyn tullen

Melkoinen muutos ilmastossa Kroatian ja Suomen välillä. Poljin yksi päivä tällä viikolla pyörällä parin kilometrin matkan kaupunkiin, ja tuona aikana ehdin jo kaivata hanskoja ja mietiskelin että pitänee käydä katsomassa uutta pipoa piakkoin. Tuossa mökkipaikkakuntamme säätiedotuksia katsellessa, lupaili säätiedotus sinne +5 astetta. V-I-I-S-I astetta. Jestas, syksy toden totta tuli kertarysäyksellä.


Oikeasti en kyllä saisi ostaa tänä syksynä juuri mitään, vaan säästää pikemminkin ensi kevään reissuja varten (joista lisää myöhemmin). Mutta ainahan niitä joitain "pakollisia" hankintoja on. Tästä inspiraatiokollaasista haluaisin muun muassa kaiken, mutta ruksit voinkin laittaa jo Vansin Old Skool tennareiden päälle jotka tilasin jo heinäkuussa ja vaaleanpunainen huivikin löytyy jo viime vuodelta. Score! Jos mietin realistisesti mitä tästä kollaasista voisin hankkia, on ne nuo Dr. Martensin maiharit, joille lämpesin kyllä jo viime talvena mutta siinä vaiheessa oli sen talven kenkäkiintiö jo täysi. Lisäksi tarvin oikeasti uusia pipoja, ja kyllä monikossa, sillä minähän en talvella ulos astu ilman pipoa päässäni. Ja no, viime vuonna taisin hukata pari pipoa ja ainakin yhdestä tupsun. Myöskään mustia farkkuja minulla ei ole yhtiäkään, ja kollaasiin Leviksen 710 Innovation Skinny farkut on sellaiset jotka jokaisen kaapista tulisi löytyä. Parhaat ja mukavimmat farkut koskaan, mutta ehkä jätän niiden oston sinne ensi kevääseen. Tuosta tekoturkiksesta en saa silmiäni irti, mutta en usko pystyväni perustelemaan sen hankintaa kukkarolleni en sitten millään!

Onko teillä hankintoja tiedossa syksylle?


Linkit mainoslinkkejä.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.