Guess my (wedding)dress?

Häät lähestyvät. Nyt voi jo sanoa, että tässä kuussa menen naimisiin. Hääpuvun hain viime viikolla tosiaan kotiin, ja aina vähän väliä on pitänyt käydä kurkkimassa pukupussin raosta sen ihanuutta. Toivottavasti Jape ei ole tehnyt samaa ;) 

Hääpukua etsiessä kannattaa todellakin olla avoimin mielin ja kokeilla mahdollisimman monia erilaisia malleja ennakkoluulottomasti. Minäkin yllätyin kuinka jotkut mallit ei sopineet yhtään ja jotkut ihan yllättävät mallit imartelikin vartaloa kauniisti.

Minusta on hauska miettiä, että millaisen puvun kaikki kuvittelee minun hankkineen. Pinterest on täynnä upeita pukuja ja kokosinkin sieltä kollaasiin yhdeksän kaunista pukua ja haluaisinkin kuulla mikä puku näistä on tyyliltään sellainen jonka kuvittelisitte näkevänne päälläni? Entäpä mikä sellainen mitä ette usko päältäni löytyvän?


15 kommenttia

 1. Se on eka tai toka mutta ei missään nimessä kuudes.

  VastaaPoista
 2. Ylhäältä vasen, keskeltä oikea ja alhaalta vasen on pukuja jotka voisin sulle helpoiten kuvitella. Ovat kaikista klassisimpia ja tyylikkäimpiä - ja heh, myös mun subjektiivisen näkemyksen mukaan kaikista hienoimpia!

  Keskirivin keskimmäistä "kakkumekkoa" en osaa kuvitella sulle en sitten yhtään! Oikeastaan en kyllä keskirivin vasentakaan, sillä noi olis tosi ristiriitaisia sun hillityn ja elegantin tyylin kanssa :D

  Kyselin sulta tässä taannoin kokemuksia Lombardia-huivista (oisko ollu 17. päivän postaus?), toivottavasti ehdit vastailla kommenttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla millaisia ajatuksia teillä on! Ja kiva päästä paljastamaan kuva puvusta ihan pian ;) Hei hyvä kun huomautit, palaan kommenttiisi heti!

   Poista
 3. Minä muistelen, että olet aikoinaan puhunut, että sinun vartalollesi sopii parhaiten vyötäröltä levenevä a-linjainen puku. Sen vuoksi ajattelenkin, että olet nyt valinnut tuollaisen puvun kuin kuvissa 1 ja 4 olevat. Vihjailet kokoajan, että puku on erilainen kuin olet alunperin ajatellut. Olenko oikeassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loogisesti ajateltu ;) Kiva päästä paljastamaan pian millaiseen malliin lopulta päädyin :)

   Poista
  2. Mä veikkaan myös näin, että ensin ajattelit päätyväsi a-linjaiseen malliin mutta yllättäin merenneitomalli sopikin sun vartalolle paremmin kuin hyvin, eli 1 tai 4. ;)

   -L

   Poista
 4. Keskirivin oikealla oleva ah niin yksinkertainen tyylikäs ja kaunis puku -olisitkohan valinnut sen? HeidiS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaisuus on monesti kaunista :) Kiva päästä näyttämään valitsemani puku pian!

   Poista
 5. En usko, että ottaisit puvun nro.4. Veikkaan, että nro.7 voisi olla valintasi.

  VastaaPoista
 6. minä veikkaaan myös keskirivin viimeistä koska on tosi elegantti ja vähän erilainen alaosaltaan;)

  VastaaPoista
 7. Alarivin ensimäinen! Onpa hauska idea, en malta odottaa, että oikea vastaus paljastuu :D

  VastaaPoista
 8. Keskirivin viimeinen on myös minun veikkaukseni. :) Aluksi veikkasin nro 7, koska muistelin että sen tyylistä olit kaavaillut jo joskus aikaa sitten, mutta koska puku kuulemma on jotain muuta niin muutin mieleni. ;) Nro 4 en näkisi päälläsi. Tsemppiä viime hetken järjestelyihin, ja nauti päivästäsi täysin siemauksin silloin kun sen aika on! <3

  VastaaPoista
 9. Toi keskimmäisen rivin keskimmäisen tyylinen se ei ainakaan ole! Ehkä jotain alimmaisen rivin mekkojen tyyliä? Elegantti ja upea muttei mikään prinsessahörhelö :)

  VastaaPoista
 10. Alarivi ja oikeanpuoleisin puku on kaunis ja mielestäni sopisi sinulle. Katsotaan nyt miten pieleen menee tämä arvaus :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.