Arki koittaa

Äkkiä ne loppui nämäkin lomapäivät. Tänään on viimeinen virallinen lomapäiväni ja seuraavan kerran aikaa lomailuun on vasta ensi vuonna. En kuitenkaan vielä palaa normaaliin työpaikkaani, vaan huomenna aamulla lennän Helsinkiin sillä minulla alkaa toinen jakso traineeohjelmassa jossa aloitin vuosi sitten tammikuussa. Mukava nähdä taas muuta traineeporukkaa pitkästä aikaa. Valmennusjaksot on aina mukavaa vaihtelua normiarkeen, vaikka melko mehut vieviä ovatkin.


toppi Zara (vastaava täältä*)
housut Zara (vastaavat täältä*, täältä*)
sandaalit Vagabond (vastaavat täältä*)
laukku Louis Vuitton
korvakorut H&M (vastaavat täältä*)

Olimme Kroatiasta palattua vain yhden kokonaisen päivän kotona kun jo lähdimmekin ajelemaan kohti pohjoista. Ensin kävimme moikkaamassa minun äitiäni Rovaniemellä ja sitten tulimme mökkeilemään Ylitorniolle. Täällä ollaan viihdytty marjapuskien kimpussa ja meillä onkin nyt melkoinen saalis vitamiineja talveksi.

Nämäkin asukuvat on Kroatiasta kuten arvata saattaa. Nuo leveälahkeiset liuhuvat Zaran housut ovat olleet yksiä kesän käytetyimpiä vaatteita, ja tuo toppikin on yksi lemppareistani.

Mitä tykkäätte asusta?

Ps. Olisi vaikka mitä hyvää tavaraa myynnissä! Laitahan sähköpostia lindsaysdiaries@gmail.com jos kiinnostaa äitini kerran käyttämä vaaleanharmaa/beige Canada Goosen Lorette parkatakki koossa M tai Burberry Ashby kanvaasilaukku, tai minun kuvassa näkyvä Louis Vuittonin pochette tai Chloén Faye :)

2 kommenttia

  1. Työ-/valmennuskuviosi vaikuttavat mielenkiintoisilta! Olisi kiinnostavaa kuulla niistä tarkemminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja toiveestasi :) Olen tarkoituksella pitänyt blogi- ja työasiat erillään, mutta katsotaan josko joskus valoittaisin työtäni.

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.