Loma snapshotteja

Huhuu, onko täällä ketään? Tätä bloggaajaa ei juurikaan ole blogin puolella näkynyt, mutta linjoilla ollaan jälleen! Juhannukseksi lähdimme viettämään sitä perinteisesti mökille Ylitorniolle ja jäimmekin siitä viettämään lomaa vielä seuraavaksi viikoksi. Olimme koko loman mökkeilemässä kummankin mökeillä. Ja ai että. On tuolla vain ihmisen hyvä olla. Ei kiirettä mihinkään, kaunis Suomen puhdas luonto ympärillä, hiljaisuus. Kun viettää viikon tuollaisessa paikassa, tuntee todellakin lomailleensa ja nollanneensa työmoodin pois. 

Juhannuksena olimme meidän mökillä, jossa oli myös äitini, siskoni ja yksi kaveripariskuntamme. Söimme todella hyviä ruokia, järjestimme jo perinteeksi muodostuneet mökkiolympialaiset, pelailimme Trivial Pursuitia, saunoimme puusaunassa, heitimme talviturkit ja kävimme sen jälkeen useaan otteeseen pulahtamassa kylmässä vedessä. Ihan parhaita tällaiset juhannukset.

Juhannuksen jälkeen oli ihana, kun kerrankin sai jäädä mökille pidemmäksi aikaa, eikä tarvinut heti lähteä kotiin. Loman alussa ei säät liiemmin suosineet, mutta olen tullut siihen tulokseen että me suomalaiset stressataan ja valitetaan ihan liikaa säästä. Sille kun ei mitään voi ja voihan sitä kylmemmilläkin keleillä tehdä vaikka mitä kivaa! Oli kuitenkin mukava kun loppuviikosta aurinko paistoi ja lämpimästi paistoikin! Lomaviikolla kävimme muun muassa pelaamassa frisbeegolfia, mikä on yllättävän raskasta puuhaa kun harvoin käy, kävimme parinkymmenen kilometrin pyörälenkillä pariinkin otteeseen, söimme herkkuja ihan liikaa (mikä morsiusdietti), kävimme Ruotsin puolella ICA kaupassa koska se on aina yhtää hauskaa ja ihan vaan nautimme olostamme ilman suunnitelmia. Nukuttiin lomalla joka aamu yli kymppiin, mikä on todellakin nykyään ihme! Mietittiin poikaystäväni kanssa ihan vasta, että on se kumma miten sitä vielä muutama vuosi sitten pystyi nukkumaan helposti vaikka puoleen päivään asti ja nyt tuo kymppikin on vaikea. Mutta nyt lomalla tuli tosiaan nukuttua melkoisen pitkiä yöunia. Miten sitä mökillä saakin aina nukuttua niin hyvin?

Lomalta palasimme Ouluun sitten lauantaina, tosin matkalla kävimme vielä Ruotsin puolella Ikeassa hääjuttuja hakemassa. Pääsimme nauttimaan upeista kesäsäistä vielä lauantai-iltana ja sunnuntaina Oulussa. Oulu on ihan mielettömän kaunis kaupunki kesällä, toki niin ne taitaa kaikki Suomen kaupungit olla parhaimmillaan kesällä.

Loman jälkeen oli oikeastaan tosi kiva palata töihin, toki on ihana ajatella että lomaa on vielä kolme viikkoa edessä päin sitten elokuussa!

Joko te olette kesälomalla?


2 kommenttia

  1. Ihana lomafiilis välittyy noista kuvista! :-) Mulla alkaa kesäloma reilun viikon päästä. Suunnataan etelästä ensin Ouluun sukuloimaan ja siitä jatketaan matkaa vielä pohjoisemmaksi mökkeilemään, en malta odottaa!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.