Countdown

Kappas, juuri kun pääsin kehumaan, että olen ollut hieman aktiivisempi bloggaaja, niin ei näy neitiä taas koko viikkona. Viikko täyttyikin yllättävästi kaikista menoista, ja tällä hetkellä makoilen sängyssä kotikotona Rovaniemellä. Oli kyllä kiva ehtiä piipahtamaan täälläkin, kun muuten ei olisi tullut käytyä taas koko kesänä. Me kun aina melkeinpä mennään mökille, jos tänne päin lähdetään.

college // trikoot // toppi // trikoot ♥
trikoot // toppi ♥ // toppi // trikoot


Tulin nyt kuitenkin vinkkaamaan teille Zalandon alen loppukiristä. Tämän sunnuntain ajan saisi vielä -10% lisäalen kaikesta koodilla COUNTDOWNFI . Alennusmyynneissä on kaksi asiaa joita aina katson: alusvaatteet ja urheiluvaatteet. Kummistakaan en yleensä raaski maksaa täyttä hintaa, kun tiedän löytäväni hyviä juttuja alesta. Etenkin urheiluvaatteissa on alennusmyynneissä aina ihan loistavat valikoimat, eikä laadusta, ulkonäöstä tai merkistä joudu tinkimään.

Kokosin kollaasiin Zalandon alen urheiluvaatteiden lemppareita, joista voisin ostaa vaikka kaikki, etenkin nuo ylärivin mustavalkoiset trikoot kutkuttaisi. Sydämellä merkityt Niken trikoot ja Niken treenitoppi ovat käytössä lemppareiksi koettuja. Vastaavia trikoita minulla on kolmet ja toppeja hieman eri selkäosilla saman verran. Loistava hintalaatusuhde, etenkin näin alessa. Kaikkia aletuotteita pääset selaamaan tästä.


Linkit mainoslinkkejä.

2 kommenttia

  1. Mekin piipahdettiin pika visiitti Rovaniemellä. Se on jännä juttu että aina kun käyn siellä niin löydän ihania vaateostoksia ja Oulussa en jaksa vaatteita edes katsella.

    VastaaPoista
  2. Voi miten samaa mieltä olenkaan!! :D Rovaniemellä on jotenkin paljon kivempi shoppailla.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.