#rouvarova

Minua onnistuttiin yllättämään viime viikonloppuna niin täydellisesti, etten ikinä uskonutkaan niin käyvän. Nimittäin vastoin kaikkia odotuksia, minun polttareitani vietettiin viime viikonloppuna. Olin ihan varma, että polttarini ovat heinäkuussa ja pari viikonloppua olin mielessäni jo niille varannut. Viime viikolla kaikki keskittymiseni meni tulevan aviomieheni polttareiden pimittämiseen ja työpaikalla järjestettävään pieneen tapahtumaan, joten olin kyllä todella helppo vedätettävä, sillä minulla ei ollut pienintäkään aavistusta, että myös minun polttareitani vietettäisiin nyt. Lauantaina kuitenkin rakkaat kaasoni hakivat minut työpaikaltani viettämään mitä hauskinta polttaripäivää, ja niin moni tärkeä ystävä oli päässyt paikalle, että päivä ei voinut muuta ollakaan kuin täydellinen. Jekutukseen on osallistunut melkoisen monta henkilöä, enkä voi kylliksi kaikkia kiittää, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa tuota ikimuistoista päivää, sillä ilman mutkiahan tuo suunnittelu ei tietenkään sujunut. Nyt on ihana odottaa elokuisia hääjuhlia, joista ei voi tulla kuin täydelliset, kun koko tämä polttariporukkakin on mukana niitä juhlistamassa :)

Kiitos, kiitos ♥


6 kommenttia

 1. Haha, vaikuttaa mahtavalta!!! Ihanaa että ylläri oli täydellinen ja että nautit päivästä täysillä.

  VastaaPoista
 2. OIh, mieleen tuli omat polttarini ja se yllätys mikä aamulla tuli kun heräsin puhelimensoittoon paloasemalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä niin hauskaa kun yllätettiin täydellisesti :D

   Poista
 3. Hei, mistä tuo Instagram-kehys on vai onko askarreltu itse? Tarvitsen erääseen tapahtumaan vastaavan, joten kuulen mielelläni vinkit. 😊

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.