Kesä(kuu)n suosikit

Kesä. Vihdoin se on täällä! Oulussa on ollut upeita säitä niin viime viikolla kuin tälläkin viikolla. Johan tätä odotettiinkin! Ihanaa, kun aamulla saa jättää takin kotiin, ja päivällä on pärjännyt hyvin hihattomalla. Omaa kesästä nauttimista on hieman haitannut pari viikkoa jatkunut flunssa, mutta pakkohan se on viimeistään loppuviikosta uhmata kehoa ja nauttia ihanista säistä ulkoillen.


Kesävaatteita en juurikaan ole hankkinut, mutta viime aikoina olen löytänyt vaatekaapista muutavia ammottavia aukkoja; farkkuhame, pitsimekko ja maksimekko täyttäisivät aukot sopivasti. Polviin asti oleva farkkuhame olisi ihan täydellisen rento kesävaate ja värikkään maksimekot tuntuvat kiinnostavan aina vuosi vuodelta enemmän. Valkoista pitsimekko sen sijaan olen etsinyt ns. vaimomekoksi häämatkalle, mutta sopivaa ei ole tullut vielä vastaan. Tämä kollaasin yksilö näyttää hyvinkin potentiaaliselta vaihtoehdolta!

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.