Halla x Halla

Jestas mikä homma oli saada tämän kesän himotuimmat uikkarit itselle. Suomalaisen Halla x Hallan uikkarit nimittäin viedään käsistä samantien kun ne myyntiin tulee. Jäin nuolemaan näppejä viime syksynä, kuten myös aiemmin tänä keväänä. Viime viikon ja tämän viikon merkillä on kuitenkin ollut hulabaloot, jolloin joka päivä on myyntiin tullut yksi uusimman malliston tuote. Viime viikolla ollessani vielä Kreetalla olin laittanut itselleni aamulla kellon soimaan hyvissä ajoin, että ehtisin ostaa omani. No heräsin ennen kellon soittoa ihan omia aikojani tuotteiden ollessa vielä out of stock. Tai niin luulin. No parin tunnin päästä sainkin vain kuulla, että tuotteet oli jo tosiaan myyty! Ennen aamu seitsemää! Olin tietenkin tosi harmissani, miten tuotteet voi olla myyty jo ennen seitsemää jos tuotteiden piti tulla myyntiin vasta aamulla? No käytin salapoliisitaitojani hyödyksi ja sain selville tuotteiden tulevan myyntiin jo keskellä yötä. Ei siinä sitten kun viikonloppuna kello soimaan keskellä yötä. Ja onnistuinkin sekä lauantaina että sunnuntaina nappaamaan haluamani tuotteet! Score!

Ja onhan nämä niin nättejä! En siis ihmettele hehkutusta. Ja onhan näissä ihan huikea tarina taustalla. Tuotteiden materiaali on siis valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja kalaverkoista. Mahtavaa, että tällaisia mielenkiintoisia yrityksiä nousee meiltä Suomesta. Lisää yrityksestä voi lukea täältä.

Yritin kovasti etsiä tuotteiden koosta tietoa netistä ennen tilausta siinä kuitenkaan onnistumatta. Monessa paikkaa sanottiin, että kannattaa ottaa yhtä kokoa isompi kuin normaalisti, mutta kokoja on siis vain S-L. Tilasin lopulta bikinien yläosasta koon M ja alaosa ja uimapuku on kokoa L, ja tilaukset meni aikalailla nappiin! Tuotteet on oikeasti tosi pientä kokoa ja uikkari ei voisi olla yhtään pienempi, sillä se on tällä hetkellä pituussuunnassa hyvinkin nafti. Jos siis olet yli 170cm pitkä voi olla hyvinkin niin, että koot ovat sinulle liian pieniä uimapuvuissa.

Oletko sinä ihastunut Halla x Hallaan?
2 kommenttia

  1. Nuo on kyllä superhienoja! Miten ohutta materiaali on eli näkyykö läpi vai onko paksua ja napakkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On paksua ja napakkaa, sillä näitähän tosiaan voi käyttää kummin päin vain! :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.