Hääkuulumisia

Niin se aika juoksee, että häihin on enää alle kaksi kuukautta aikaa! Niin kivaa, niin jännää! Molempien polttarit on tosiaan jo takana, joten nyt voi sataprosenttisesti keskittyä itse h-hetkeen, joka koittaa jo ihan pian, nämä kesäviikot kun tulee menemään ihan tosi nopsaa.

Jännitystä ei vielä juurikaan ole, mitä nyt välillä tulee semmosia iloisia jännityspuuskia, että totean vaan tuolle tulevalle miekkoselleni että vitsit miten jännää. Mutta ei sillä tavalla jännää, että yöunia menettäisin. Stressiäkään en ole vielä potenut oikeastaan yhtään. Mitä nyt välillä meinaa puskea stressi siitä, kun en oikeasti tiedä mitä minun pitäisi stressata! Facebookin hääryhmässä kun tuntuu monella morsiamella olevan stressiä ties mistä, ja minä kun en vielä ole keksinyt asiaa mistä minun pitäisi stressata.

Mitä on tähän mennessä jo tehty? Kutsut on lähetetty. Paikka on varattu. Kirkko on varattu. Bändi on varattu. Catering on varattu ja menu viimeistelyjä vaikka valmis. Kakku on tilattu. Kuvaaja on varattu. Vihkisormus on ostettu. Miehen puku ja muu asukokonaisuus on oikeastaan jo kokonaan hommattu, oikeastaan ainostaan sukat puuttuu. Kukista on alustavasti sovittu. Hääjuomat ostettu. Häämatka varattu. Hääyö varattu. Hääauto sovittu. Minun meikki- ja kampausajat varattu, kuin myös ajat koevedoksiin.

Mitä on vielä tekemättä? Hääpäivän kulku on vielä aikatauluttamatta, toki jotain alustavia mietintöjä on ollut. Palaveri kuvaajan kanssa on pitämättä. Myös tehtävänjako on tekemättä, tosin ei kai niitä hääpäivän tehtäviä niin paljoa ole. Koristeita pitää vielä ostaa vähän lisää ja valmistaa esimerkiksi menu- ja ohjelmakortit. Istumajärjestys on vielä miettimättä luonnollisesti siksi, että ilmoittautumisaika ei vielä ole päättynyt. Minun hääpuku on vielä matkalla, joten siihen on muutokset vielä tekemättä. Hääpuku itseasiassa vaihtuikin jo kerran, mutta tämä ehdotus lähti ihan itse hääpukuliikkeestä. Lisää tästä ehkäpä häiden jälkeen. Mutta puku on i-h-a-n-a. Ja ihan täysin kaikkea sitä mitä ei pitänyt olla!

Olenkohan unohtanut jotain?3 kommenttia

  1. Haha mua naurattaa, mulla on täysin samanlainen postaus luonnoksissa nimenomaan tuosta ei stressaamisesta ja siitä et stressaa se et kuuluis stressata koska fb hääryhmä. :D

    VastaaPoista
  2. Loistavaa että ei ole stressiä! Parempi tietysti niin :) Itse juhlin häitä viime vuonna ja lähdinkin itseasiassa yhdessä vaiheessa pois siitä FB:n hääryhmästä koska se aiheutti minulle vaan stressiä vaikka oikeasti ei ollut edes aihetta stressiin. Teillä tuntuu olevan homma täysin hanskassa järjestelyjen suhteen joten mitäpä sitä turhia stressaamaan!

    VastaaPoista
  3. No todellakin, teillä on tosiaan asiat jo loistomallissa, hyvissä ajoin kun on liikkeellä, niin ei sitä stressiä tuukkaan, peukut tälle!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.