Villi vappu

Oli hauska viikonloppuna katsella somesta kaikkien vappuhulinoita, itse kun vietin kyseiset tsembalot erittäin rauhallisissa merkeissä. Laitoin vappuaattona noin yhdeksän aikaan illalla Instagramin storiesiin videon kuinka olin jo menossa nukkumaan... Villiä. No minulla oli seuraavana päivänä aamuvuoro töissä. Ja oikeasti, ei haitannut edes yhtään. Vappu ei ole sitten teiniaikojen ollut koskaan minulle mikään erityisen tärkeä juhla, ei edes opiskelijana. Minulle vapun tekee jo pelkästään se, että saan itse tehtyjä munkkeja ja simaa. Ja niitä söinkin viikonloppuna niin että napa meinasi ratketa. Tällä viikolla onkin sitten taas kevennetty...

Nämä asukuvat on lauantailta kun kävimme kaupungilla hoitamassa erinäisiä asioita. Lauantaina olikin koko vapun parhaat säät ja saatiin nauttia Oulussa kauniista auringonpaisteesta, kun samalla siskoni laittoi videota Helsingistä jossa tuli lunta. Lähdettiin tosiaan jo ennen puoltapäivää salille ja palattiin kotiin vasta seitsemän tuntia myöhemmin ihan nuutuneina ja mietittiin mihin himskattiin me nuo tunnit tuhlattiin! Meillä oli koko tuon ajan ollut munkkitaikina kohoamassa, ja arvatenkin koko taikina oli mennyt pilalle. Ja koska hiivaa ei enää ollut, jouduimme lähteä vielä kerran kauppaan hakemaan sitä. Oli kyllä nauru kaukana sillä hetkellä :D

Asusta sen verran, että auringon paisteesta huolimatta ilma oli jäätävän kylmä, joten kevättakit odottavat yhä käyttöönottoa kaapissa ja villakangastakissakin meinasi palella! No kahden viikon päästä pääsen nauttimaan toivottavasti hieman lämpimämmistä säistä sinne Kreikkaan!

pusero H&M
farkut H&M
kengät Vagabond
takki Tiger of Sweden
laukkua Chloé

2 kommenttia

  1. Super kiva asu, kengät, laukku ja takki on täyttä rakkautta

    VastaaPoista
  2. Helsingissä on kyllä ollut suoerhuonot kelit viikonloppuisin koko kevään. Kateellisena olen pohjoisen aurinkoisia kuvia somessa katsonut.
    Ja oih, mikä koti-ikävä iski näistäkin kuvista. Vanha koti ja parveke näkyy niistä eli meillä oli kyllä yhdet Oulun upeimmat maisemat.

    - Tickler

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.