Sporttisempaa tyyliä


En tänä keväänä ole tehnyt juurikaan hankintoja vaaterintamalla, sillä tällä hetkellä tarve vaatteille on hyvinkin minimalistinen. Minulla on töissä työvaatteet, joten aamulla työmatkalle vetäisen suunnilleen ne vaatteet mitkä ensimmäisenä kaapista käteen osuu, yleensä ne collegehousut. Urheilumotivaatio on ollut koko kevään korkealla ja jatkuu yhä, joten urheiluvaatteita on tullut katseltua (ja osteltua) sitäkin useammin ja esimerkiksi trikoo osastoa on tullut päivitettyä (vinkkinä tämä Nike Pro Cool malli, ihan lemppari!). Urheiluvaatteet on nykyään niin hyvännäköisiä, että tämän kollaasin vaatteissakin kulkisin mielelläni koti-työ-sali väliä vaikka päivittäin ja miksei näillä voisi muuallekin mennä!

Hei muistakaahan vielä tänään käydä osallistumassa täällä arvontaan, jossa voi voittaa hiustenleikkauksen ja sävytyksen Sokos Hyvä Olo Oulussa! :)

1 kommentti

  1. En tiedä oletko kirjoittanut siitä tänne blogiin, mutta missä olet siis töissä jos saa kysyä? :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.