Valkoisten tennareiden aika

Kevät on mennyt viime viikon aikana ihan hurjaa vauhtia eteenpäin! Okei, eilen otettiin aikamoista takapakkia kun heräsin aamulla lumipyryyn... Kävelytiet alkavat kuitenkin olla sulaneet lumesta kuten myös jäät. Kuulostaa Etelä-Suomessa asuvilla varmaan hassulta, mutta siis tällähän on tosiaan luonnossa vielä hyvinkin lunta ja tiet ovat olleet tosiaan vielä viime viikkoon saakka lumisia. Tennarikausi on siis täälläkin todella alkamassa! On ihan parasta kun keväällä pääsee ensimmäistä kertaa korkkaamaan uudet valkoiset tennarit jalkaansa. Ne näyttää asussa niin freeseiltä talvikenkien jälkeen! Tänä vuonna tennareiden metsästys on ollut melko vaikeaa ja kotona on käynyt useammat tennarit testissä vain todetakseni, että ne ei sovi jalkaani niin hyvin kuin pitäisi. Kävelen nimittäin tennareilla aikalailla puolet vuodesta, niin niiden pitää olla oikeasti hyvät jalassa. Ja koska tennarit ovat niin kovalla kulutuksella niin siitä syystä ostan yleensä joka vuosi uudet. Adidas on viime aikoina miellyttänyt silmääni tosi paljon, mutta Niken tennarit taas sopivat jalkaani paljon paremmin. 


Keräsin Zalandolta kollaasin minun silmää miellyttävistä tennareista ja näistäkin oikeastaan useammat kävi kääntymässä täällä meillä, mutta myös yhdet näistä lopulta jäi. Arvaatko mitkä? Instagramini (@lindakaup) storiesissa tennarit jo vilahtikin ja asukuvaa niiden kanssa tulossa ihan pian!

(Linkit mainoslinkkejä)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.