Uudet silmälasit

Vihdoin tällä viikolla sain käyttööni uudet silmälasit. Lasit tulivat jo kertaalleen aiemmin, mutta silloin voimakkuudet olivat vinksallaan ja lasit jouduttiin linssittämään uudelleen. Koska tykkään että kerran kun ne silmälasit on niin niiden pitää myös näkyä, päädyin tällä kertaa valitsemaan täällä bloginkin puolella ihastelemaani pilotti malliin. Hieman on vielä totuttelemista peilikuvaan, mutta pikkuhiljaa alan tottua näihin. Poikaystäväni ei ollut mitenkään innoissaan valinnastani, mutta ehkä hänkin on pikkuhiljaa alkanut lämmetä näille. Minä ainakin tykkään!

Mikä on teidän tuomionne? :)8 kommenttia

 1. Aivan ihanat lasit! :) Itsekin päädyin ensimmäistä kertaa valitsemaan hieman rohkeamman, pyöreän mallin laseihin ja totuttelun jälkeen en osaisi kuvitella itseäni ilman niitä. Lasit tuovat tyyliin todella paljon persoonaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli aluksi huomaamattomampia laseja, mutta tosiaan kun kerran rohkaistuu kokeilemaan jotain erilaista, on vaikea kuvitella itsensä ilman :D Olen ihan samaa mieltä, että laseilla saa tosi paljon mielenkiintoa ulkonäköön helposti!

   Poista
 2. Sopivat sinulle kyllä hyvin :) eräällä puolitutullani yliopistollamme on tuollaiset ja hänelle ne eivät sovi ollenkaan. Tosin ne taitavatkin olla vain asustelasit eivätkä vahvuuksilla. Minusta tuntuu, että sinulle taitavat sopia lähes millaiset lasit vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Minä olen kyllä monesti kuullut siitä, että minulle sopisi kaikki lasit, mutta itse olen vähän toista mieltä - ei ne ihan kaikki sovi ;) Mutta onneksi melko monet, niin on paljon malleja mistä valita :)

   Poista
 3. Ihanat!! Sopii hyvin!! Mimmoinen näkövika sulla on?

  T.leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla on miinusta ja aika reilusti hajataittoa :)

   Poista
 4. Nämä lasit sopivat sinulle todella hyvin! :) ovat näyttävät, mutta kuitenkin ilmavat. Hyvä valinta :)

  Heli

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.