Pääsiäinen mökillä

Ensinnäkin kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Luin jokaisen kommentin ajatuksella, lähes tippa linssissä, ja sain ihan mielettömästi tsemppiä tähän bloggaamiseen! Ihana kuulla, että tämä kotikutoinen ja arkinen blogini jaksaa niin montaa vielä kiinnostaa. Jatketaan siis samaan malliin ja pyrin tästä edespäin työntämään nuo itseäni häirinneet ajatukset taka-alalle.

Pääsiäinen on meidän osalta mennyt hyvin perinteisissä merkeissä mökillä perheidemme kanssa. Ensin olimme kaksi yötä Japen mökillä ja seuraavat kaksi minun perheeni mökillä. Ollaan syöty, pilkitty, hiihdetty, syöty, istuttu laavulla, leikitty koirien kanssa, syöty, nukuttu pitkiä yöunia, saunottu puusaunassa ja syöty, syöty ja syöty. Katsottiin noin kuukauden ennen pääsiäistä hieman tiukemmin noita syömisiä, tarkoittaen että viikolla herkut jäi kokonaan pois ja viikonloppuisinkin melko vähiin, niin pääsiäinen on mennyt tosiaan melkoista ruoka ilotulittelua viettäen. Tiistaina on kuitenkin hyvä hetki palata tämän mättämisen jälkeen takaisin ruotuun ja oikeastaan kaipaan jo aika kovasti myös salille.

Jape osallistui lauantaina meidän mökkijärven perinteisiin pilkkikilpailuihin ja olin miltein haljeta ylpeydestä kun hän tuli kisoissa kolmanneksi! :D Yhteensä pilkkijöitä oli kuitenkin se 174 ja meidän perheestä ei kukaan koskaan aiemmin ole noissa skaboissa pärjännyt. Saatiin tällekin järvelle hieman jutun juurta kun pronssipalkinnon pokkasikin joku ei tältä järveltä oleva ;)

Huomenna on aika palata arkeen ja seuraavan kerran nautinkin pidemmistä vapaista toukokuussa odotetun lomaviikon koittaessa! Eiköhän tämän viikonlopun akkujen lataamisella jaksa siihen asti :)


2 kommenttia

  1. Ootko palannut yhteen sen saman Japen kanssa? Vaiko onko sun uus poikaystäväkin Jape?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se vasta olisikin sattuma :D Sama mies, palattu jo aikaa sitten, ei me kauaa erossa ehditty olla :) Sen verran tajutakseen, että toinen on se tärkein ihminen maailmassa :)

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.