Kriiseilyä

Ehkä pienoiseksi yllätyksekseni uskaltauduin lopulta ostamaan itselleni Niken Air Force 1 tennarit. Näitä kyseisiä tennareita olen ihastellut oikeasti vuosia, mutta jotenkin niiden hieman kookkaampi malli on kuitenkin mietityttänyt ja siitä syystä en niitä ole ostanut aiemmin. Nyt päätin kuitenkin tilata kengät testiin ja menoahan se sitten oli. Jännä miten nämä miellyttää silmääni ihan hulluna, kun taas Adidaksen Stan Smithejä pidän kokonsa puolestaan liian möhkäleinä vaikka ne taitaa olla kyllä näitä sirommat?! No, se on tämä naisen outo mieli, pistetään sen piikkiin. Tilasin muuten nämä Zalandon lastenosastolta täältä*, mistä ne saa halvemmalla ja kokoja on ihan 40 asti. Kannattaa katsoa muitakin tennareita sieltä.

takki Tiger of Sweden
pusero &Other Stories
farkut Levi's (täältä*)
kengät Nike (täältä*)
laukku Gucci

Minulla on tällä hetkellä pieni kriisi asukuvien kanssa. Jotenkin turhauttaa tosi paljon, kun kuvat ei millään meinaa onnistua ja julkaisukelpoisia kuvia on tosi vähän. Monissa lukemissani blogeissa kuvat on niin viimeisen päälle hiottuja ja aivan mielettömän upeita luomuksia muokkauksineen kaikkineen, ja omani on todella kotikutoisia. Tuntuu että blogini on jäänyt niin sanotusti "jälkeen" muista ja paljon. Kommentointi blogeissa on vähentynyt hurjasti, niin myös minun blogissani, ja monesti mietinkin kiinnostaako nämä asut ja muut jutut enää ketään. Tosin tiedostan olevani itsekin laiska kommentoija. 

Minua kovasti kiinnostaisikin kuulla, että mitkä jutut täällä blogissani teitä kiinnosta, mikä saa teidät palaamaan tänne uudelleen tai mitä kenties toivoisitte lisää? Sillä vaikka harrastuspohjalta tätä hommaa teenkin, niin olisihan se kiva että jutut miellyttäisi myös teitäkin. Klikatkaahan siis itsenne kommenttiboksin puolelle ja antakaa palaa! :)

36 kommenttia

 1. Ihan perusasukuvat kiinnostaa! Ei tosiaan tarvitse olla loppuun saakka muokattuja ja viimeisteltyjä, vaan arkiset, tavalliset ja ns. oikeat kuvat arkityylistä toimii. Tottakai juhlatyylikin kiinnostaa, mutta arki vielä enemmän. Arkiasukuvista saa vinkkejä ja inspiraatiota itselle, miten voi juttuja yhdistellä jne.
  Tykkään kovasti blogistasi ja varmaan juuri siitä, ettei kaikki ole niin muokattua, mitä joissain muissa blogeissa nykyään on. Tuntuu, että kovin muokatussa blogimaailmassa ei enää ole riittävän aitoa touchia, mitä ainakin itse kaipaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielettömän paljon kommentistasi! Tsemppaa tosi paljon kuulla, että nämä arkisemmat ei niin viimeiseen saakka viritetyt asukuvat kiinnostaa teitä yhä :)

   Poista
 2. Kotikutoisuuden vuoksi tätä luenkin. Kuvat on just ihania. Maailma kun ei ole kiiltokuvaa. Ihan arkiset jutut kiinnostaa. Oulu on kaunis kaupunki. Sitä voisi esitellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Talvikki! Oulusta toivottiin postauksia lisää, laitan sen siis muistiin! :)

   Poista
 3. Olen seurannut ihanaa blogiasi alusta asti ja itsekin huomaan, että kommentointi on vähentynyt vuosien saatossa ihan joka blogissa. Haluaisi kommentoida nopsaan jotakin, mutta sitten se helposti jää erityisesti kännykällä postauksia selatessa. Mutta mukana ollaan täällä ja mielestäni blogistasi tekee mielenkiintoisen nimenomaan sen ns. tavallisuus ja monipuolisuus. Itse en jaksa enää seurata säännöllisesti liian kauas kantoiseksi karanneita muotiblogeja vaan tykkään saada inspiraatio omiin asuihin ihan niistä normaaleista asukuvista. Päivänasut, sistuskuvat ja matkapostaukset ovat lemppareitani blogissasi. Jatka samaan malliin! :) Rentouttavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mahtava kuulla että lukijoita löytyy ihan alkuajoista lähtien! Ja tuo varmasti selittää paljon kun blogeja selataan niin paljon puhelimilla tai tableteilla, joilla kommentointi on jotenkin työläämpää kun kirjoittaminen on hitaampaa. Kiitos hurjasti mukavasti kommentistasi Eevastiina :)

   Poista
 4. Ihan perus asukuvia lisää, kiitos! :) ne on niitä mistä itse saa inspiraatiota ja joskus saattaa huomata että mullakin on tuommoinen vaate kaapin pohjalla. Lisäksi kiinnostaisi laukkupostaukset! Esim esittely kaikista laukuista ja niistä plussat ja miinukset. Uskon että voisi olla kiinnostava postaus myös monen muun mielestä, ainahan nainen on nimittäin uutta laukkua ostamassa ;) aurinkoista kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Adeliina! :) Tuollaista laukkupostausta toivottiinkin ihan vasta, joten laitan sen ehdottomasti listalle :)

   Poista
 5. Arkiasut kiinnostaa myös täälläkin! Enkä itse edes kiinnitä huomiota onko kuvat miten muokattuja vaan ainoastaan asuun kuvassa. En harrasta valokuvausta kuten bloggaajat (ei varmaan moni muukaan lukia), joten en varmaan osaakkaan niitä asioita kuvissa painottaa. Olen tykännyt kaikista asukuvista joita sinulla on täällä ollut esim. viimeisen vuoden aikana. Oululaisena lukijana minua kiinnostaa myös kaikki Oulu-vinkit, ravintolat, ostokset jne. kommentointi blogeissa on jäänyt myös minulla todella vähäiseksi ja omalla kohdalla arvelen sen johtuvan siitä, että seurattavia blogeja on niin paljon että ihan pelkässä selailussakin jo menee tovi. niitä tulee selailtua vähän niinkun muotilehtiä, pysähtymättä kommentoimaan, mikä ei ehkä itse bloggaajalle ole niin kiva kun ei saa sitä vuorovaikutusta.

  Air forcet sopivat sulle tosi hyvin kyllä! Itse olen myös etsinyt sopivia ja silmää miellyttäviä valkoisia tennareita mutta jotenkin kaikki tuntuu möhkäleiltä. Päädyin tilaamaan Stan Smithit sovitettavaksi vaikka nekin on ainakin aiemmin näyttänyt niin isoilta, mutta nyt aijon niitäkin testata kun ne valkoiset tennarit jo kovasti kuumottelee mielessä kesäisissä asuissa. :)

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura kommentistasi! :) Oulu-juttuja toivoi useampikin, joten laitan tämän tosissaan korvan taakse! Air Forcethan on varsinaiset möhkäleet kyllä mutta ihmettelen kuinka ne silmää miellyttää niin kovasti nyt :D

   Poista
 6. Kaikista parhaita on ihan sellaiset arkipäivän kuulumispostaukset! Harvoin tulee kommenttia jätettyä vaikka joka postauksen luenkin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ne arkiset höpötyksen kiinnostaa yhä blogimaailman muuttuessa :)

   Poista
 7. Olen lukenut blogiasi vuosikausia, mutta kommentointikerrat voi laskea yhden käden sormilla. Blogisi on aito,lämmin ja samaistuttava. Elämäntilanteeni muuttunut samaaa tahtia kanssasi, joten esimerkiksi arkinen tuskailu ajan riittämättömyydestä on suorastaan vertaisterapiaa! :D Eniten kiinnostavat kuulumispostaukset, sistustus ja asukuvat. Kuvakollaasit esim. verkkokauppojen uusista jutuista eivät niinkään. Ouluvinkkejä on myös aina kiva lukea! Näin ulko-oululaisena on mukavaa pysyä kartalla esimerkiksi uusista kahviloista.
  Ihanaa, että jaksat kirjoittaa meille lukijoille tätä blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi ja sanoistasi <3 Vaikka tämä harrastus itselleni onkin, niin on silti ihana kuulla jos jutut kiinnostavat myös teitä :) Oulu-juttuja on toivottu paljon!

   Poista
 8. En voi sietää niitä liian hiottuja, liian muokattuja, liian erikoisia ja epäluonnollisia asukuvia, joilla tavotellaan enemmän jo jotain muotikuvaus- tai muotilehtihenkeä. Pintakiilto ja epäaitous ei kiinnosta, joten moni entinen lemppariblogi on tippunut listoilta.
  Tavallaan vähän outoa, että nämä hienot muotikuvat ei blogeissa nappaa, koska tykkään itse juuri muotokuvauksesta tosi paljon ja sitä jonkin verran harrastankin. Muissa yhteyksissä saatan ihailla niitä huippuotoksia, mutta blogeilta taas haluan hyvälaatuisia, mutta silti aitoja, rehellisiä ja luontevia asukuvia. Jotenkin kaipaan jopa niitä sisätiloissa kuvattuja...

  Olenkin ihan eri mieltä siitä, että olisit jäänyt jälkeen muista - ennemmin olet pysynyt aitona ja säilyttänyt bloginkin sillä tasolla. Kuvat on kauniita ja laadukkaita, kuten muukin sisältö, minkä vuoksi tämä blogi on yksi lemppareistani ja ylipäätään yksi niistä harvoista, joita jaksan mielenkiinnolla lukea enää.

  Vaikka en yleisesti piloteista tykkää, niin täytyy sanoa että nuo lasit sopii sulle tosi hyvin ja etenkin toi kultainen sävy on ihan nappivalinta! Taidat olla yksi niistä harvoista, joilla pilotit näyttää hyvältä - yllättävän hillityiltä ja melko klassisiltakin itseasiassa :)
  Ja nuo hiukset kyllä kiinnitti huomion, tosi kauniilta näyttävät nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosiaan jotain sellaista, mitä minun blogissa ei tulla koskaan näkemään, sillä yksinkertaisesti minusta ei ole siihen. Itse kyllä ihailen upeasti toteutettuja ja myös niitä muotilehtihenkisiä asukuvia, mutta niille on tosiaan ihan oma paikkansa. On hurjan kiva kuulla, että blogini on säilyttänyt lukijoiden silmissä sen aitouden, vaikka onhan omanikin niiltä alkuajoilta muuttunut - niin kuin tosi yli kuudessa vuodessa kuuluukin. Olen aina tosi otettu, jos blogini nimetään lemppariksi, joten hurjasti kiitoksia kommentistasi Katri <3

   Poista
 9. Itse tykkään Oulua koskevista postauksista. 😊 Kaikki tulee kyllä luettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä onkin toivottu paljon, joten pyrin ehdottomasti parantamaan sillä saralla! :)

   Poista
 10. Mut saa palaamaan aivan ehdottomasti samaistuttavuus. Luen myös kiiltokuvablogeja, mutta niihin en pysty samaistumaan millään tasolla. Kommentoitua tulee harvoin, koska luen useampaa blogia ja usein silmäilen ne läpi kiireessä. Kiitos Linda hyvästä blogista, odotan aina uutta postausta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti kommentistasi, pärjään näillä ihanilla kommenteilla taas pitkään <3

   Poista
 11. Mun mielestä tämmöset 'harrasteblogit' on siitä just hyviä, että kaikki ei ole niin viimeisteltyä. Kuvissa näkyvät asut on oikeasti käytössä, ja niissä näkyy samoja vaatteita useammin kuin kerran, koska sellaista suurimman osan lukijoista elämä kuitenkin on. Tällaisiin blogeihin on jotenkin helpompi samaistua, ja mä ainakin tykkään sen takia juuri sunkin blogista. Jatka samalla mallilla!:) Asukuvia on aina kiva katsoa, koska niistä saa aina eniten inspiraatiota, mutta ymmärrän, että niiden ottaminen vaatii aina oman aikansa, eikä aina kerkeä. Mun mielestä sun blogissa on kuitenkin tasapainoisesti kaikkea niin tyyliä, sisustusta ja muuta elämää, että se saa mut aina palaamaan tänne, vaikka en usein kommentoikaan. :)

  -Laura

  ps. Ihanaihana asu tämäkin! Vaikka itse koen kans Air Forcet aika isoilta, tässä asussa ne ei jotenkin häirinnyt. Alankohan itsekin lämpeämään niille? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Laura kommentistasi :) Kyllähän minua itseänikin kiinnostaa tosiaan monenlaiset blogit, luen myös niitä super viimeisteltyjä blogeja mutta myös harrastemaisempia blogeja. Tosin harrastemaisten blogienkin taso on noussut hirveästi!

   Poista
 12. Moi! Löysin alunperin blogisi, kun yritin löytää inspiraatiota sisustukseen. Sun tyyli sisustaa on tosi samantyylinen kuin omani :) Siitä jäinkin sit aktiiviseksi seuraajaksi, nyt olen varmaan vuoden seuraillut sua! Tykkään sun blogista, kun se on jotenkin samaistuttava, eikä liian kiiltokuvamainen. Tosi monet blogit ovat nykyään kuin naistenlehtiä, niissä on kauniita kuvia ja vähän tekstiä, mutta kirjoittaja jää ihan pimentoon. Minä pidän ihan arkipäiväsistä kuulumispostauksista, ja nyt uutena juttuna tietty niistä hää aiheisista postauksista! Ja niin, sisustus,-ja kotijuttuja luen tosi mielelläni vieläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, että blogini on kiinnittänyt huomiosi juuri sisustuskuvien vuoksi, sitä syytä harvemmin kuulen! :) Kiitos paljon kommentistasi!

   Poista
 13. Moikka Linda!

  Ihan samoilla linjoilla kun aiemmatkin kommentoijat, sun blogisi on ihana siksi että ei ole ammatimmainen vaan juurikin helposti samaistuttava. Ite kanssa olen samaa tahtia sun kanssa opiskellut samaa alaa ja samaa tahtia aloitellut uraa niin tosi mielenkiintoista seurailla ihan perus arkea, eri puolelta Suomea tosin. Mun mielestä blogissasi parhaita on asupostaukset, kuulumiset, reissujutut, sporttailut ja reseptit, ja erityisesti sellaisella ihanalla tavallisella otteella missä oletkin tosi hyvä :)

  Mä olen kanssa lukenut sun blogia jo vuosia mutta täytyy tunnustaa että kommentoin ihan tosi harvoin. Kuitenkin esim. aikoinaan sun jenkkipostaukset oli hurjan arvokkaita omaa reissua suunnitellessa ja nykyisin sun asukuvat on niitä harvoja joista blogeissa jaksan innostua, ihan oikeasti.

  Aurinkoa ja energiaa kevääseen, linjoilla odotellaan siis aina innoilla :)

  Terkuin lukijasi Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kommentistasi Hanna! :) On kyllä ollut ihana lukea kommentteja ja kuulla, että tämä harrasteblogini arkiset jutut kiinnostavat niin monia yhä! Ja vitsit mikä kehu asukuvista, kiitos :)

   Poista
 14. Pidä tyylisi, luen blogiasi juuri sen vuoksi. Olen lopettanut monen ns. liian ammattimaiseksi menneen blogin lukemisen. Arjen vinkit on kivoja, sisustusjutut myös. PS. Kivat tennarit, itse ostin Stanit mutta nuokin näyttää kivoilta!

  VastaaPoista
 15. Mä rakastan sun sisustuskuvia ja haluan aina tulla lukemaan kuulumisiasi, olemmehan tavanneet oikeassa elämässäkin! Teidän häitä odotan kanssa :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon M-K! :) Minäkin odotan! :D Niistä tulee varmasti postauksia myös :)

   Poista
 16. Hei, luin Marimekko postauksesi ja olet kiinnostanut Korppi mekosta, minulla olisi nyt sellainen, täysin uusi ja vielä Marimekon paketissa, ota yhteyttä jos kiinnostaa, tämän uuden mekon hinta on nyt vain 210 euroa. Koko M, Marimekon edustajan mukaan menee myös L kokoiselle.

  aiholapp at uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 17. Moikka, tulee kommentoitua kyllä ihan liian harvoin. Tykkään asukuvistasi, koska ne eivät ole liian muokattuja vaan ihanan tavallisia ja niistä on helppo inspiroitua. Myös minulla monet suosikkiblogit ovat tippuneet listalta juuri tästä syystä, kuvat ovat liian siloteltuja ja bloggaaja jää hyvin etäiseksi. Miten muuten kävi Balmuirin huivisi kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) On tosi ihana kuulla, että nämä minun tavalliset asut ja jutut jaksavat teitä kiinnostaa! Huivistä lähetin sähköpostia ja no olisin voinut lähettää lopulta huivin takaisin, mutta en sitten jaksanut vaivautua... En ehkä ihan tyytyväinen ollut sähköpostiviestittelyymme, mutta no olin kuitenkin laiska enkä jaksanut asialle sitten tehdä kunnolla mitään.

   Poista
  2. Siskollani myös huonoja kokemuksia Balmuirin asiakaspalvelun kanssa viestittelystä. Tilasin itselleni Lombardia-huivin, joten saa nähdä miten sen kanssa käy...

   Poista
 18. Hei,olen seurannut blogiasi alusta asti ja aion seurata jatkossakin!Ihanaa kevään jatkoa sinulle Linda!��

  VastaaPoista
 19. Luen ehdottomasti mieluummin tällaisia "arkisia" blogeja kuin liian viilattuja. Eniten kiinnostaa ihan arjen kuulumiset, sisustus, matkat, kauneusvinkit ja asut, joista voi oikeasti inspiroitua ja ottaa vinkkejä omaan elämään. Nimenomaan samaistuttavuus on itselleni tärkeää blogeissa. En millään jaksa enää lukea blogeja, joissa jatkuvasti reissataan, ei käydä päivätöissä ja pukeudutaan talvipakkasillakin hameisiin ja korkkareihin vain kuvia varten.

  Sinultakin olen saanut paljon inspiraatiota pukeutumiseen - esimerkiksi tämän postauksen asu on aivan huippukiva! Takki ja laukku <3

  Kiitos siis blogistasi ja jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.