Viime päivinä

...Kävimme viikonloppuna ostamassa vihkisormuksen. Oli muuten vaikea valintaprosessi, sillä olen valehtelematta vieraillut sormuskaupoissa viimisen puolen vuoden aikana kymmeniä kertoja. Nyt saa laittaa sen osalta ruksin seinään ja olen tosi tyytyväinen valintaani, vaikka se olikin jotain aivan muuta mitä alunperin ajattelin. Vihkisormuksesta lisää kuitenkin vasta häiden jälkeen ;)

...Varattiin äitini kanssa matka ulkomaille toukokuulle! Aivan super ihanaa, loma tulee niin tarpeeseen, enkä malttaisi kyllä millään odottaa! Vielä on pari kuukautta aikaa odotaa, mutta ihana päästä pitkästä aikaa äidin kanssa yhdessä reissuun. Ennenhän meillä oli tapana käydä joka kevät jossain, kun minä vielä opiskelin ja aikaa oli enemmän.


...Olen innostunut SpinPump tunnista entistä enemmän! On tosi motivoivaa kun pumppitankoon saa lisättyä painoja ja jaksaa silti tehdä kaikki toistot. Ehkäpä pientä kiinteytymistäkin on jo havaittavissa, mikä myös on motivoivaa. Jotenkin kuitenkin tänä keväänä tuo asenne urheiluun on ollut erilainen. Vaikka minulla onkin käynnissä jonkinasteinen "morsiusdietti", en siltikään revi stressiä niistä ulkoisista muutoksista vaan olen ollut enemmänkin innoissani siitä urheilun antamasta energiasta ja yleensäkin siitä kun on ollut niin hauska urheilla.

...Sain ilmoituksen, että syyskuussa tilaamani hääpuku on saapunut myymälään! IIK! Torstaina onkin sitten sovitusaika ja odotan innolla miltä mekko näyttää, sillä alkuperäiseen malliin tuli hieman muutoksia.


...Olen ollut super mielissäni, sillä tätä postausta kirjoitellessa kello on jo 17 ja ulkona on vielä valoisaa! Viime päivät ovat olleet upean aurinkoisia, kuten näissä kuvissa, tosin pakkanenkin on ollut melko kovaa tasoa. Mielummin kuitenkin pakkanen ja aurinko, kuin loskakelit ja leudompi ilma.

...Olen katsonut Lahden MM-kisoja aina kun vain suinkin töiltäni olen kerennyt. Pari kertaa olen kävellyt töistä kotiin puhelimessa Yle Areena pauhaten ja suomalaissuorituksia jännäten. Ihan loistavat kisat ja oli hienoa olla menossa mukana myös paikan päällä. Voisin hyvin lähteä joku vuosi seuraamaan kisoja myös ulkomaille!


...Olen potenut fiilistä etten osaa enää pukeutua ja pukeudun nykyään aina samoihin vaatteisiin! Töissä minulla on työvaatteet ja työmatkat kuljen tällä hetkellä kävellen, eli toppahousuissa ja toppatakissa. Vaatekaappi on täynnä tavaraa, mutta silti ei tunnu löytyvän mitään. Se tuttu tunne? Odotankin jo kovasti kevättä, sillä vaatekaapistani löytyy selkeästi enemmän kivoja kevät ja kesävaatteita kuin talvivaatteita.

...Vaatekaapista puheenollen saatiin vihdoin siivottua vaatekaapin hyllyt, jotka ovat olleet räjähdyspisteessä jo tovin. Nyt pitää skarpata tuon homman kanssa ja pitää hyllyt oikeasti kunnossa.

6 kommenttia

 1. Super kiva postaus! Vähän erilainen, ja kivalla tavalla "kerrottu" arjesta :) ja siis toi Faye on aina vaan niin upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit Elina! :) Ja samaa mieltä Fayesta <3

   Poista
 2. Toi pukeutumisjuttu on mulla ihan sama! Ku töissä on työvaatteet, ja töihin tulee mentyä ulkoiluvaatteissa, niin sitten sen kerran kun sais pistää jotain kivaa vaatetta päälleen, iskee valinnanvaikeus, eikä osaa päättää mitä pukis -> menee aina niillä samoilla, tutuilla ja hyväkshavaituilla asuilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just noin! Aina päätyy lopulta samoihin vaatteisiin vaikka kaapissa olisi paljon muutakin, mutta jotenkin niin vaikeaa :D

   Poista
 3. Minne lähdette reissuun, kaupunki- vai rantalomalle? Kauhee reissukuume..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantalomalle! Ah, reissukuumeeseen ei auta kyllä muu kuin reissu :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.