Täyden kympin viikonloppujen suora

Nyt on monta tosi kivaa viikonloppua takana, ja huippuja juttuja vielä myös edessä! Blogi ja some  kokonaisuudessaan on jäänyt nyt täysin paitsioon, kun vapaa-aika on mennyt ihan muiden juttujen parissa. Lähinnä kuntoillessa ja yöpuullekin on tullut mentyä hyvissä ajoin. Emmi kirjoittikin samasta asiasta instagramin puolella tosi osuvasti. Viime viikot ovat olleet melko uuvuttavia ja viikonloput ovat tulleet aina kyllä niin tarpeeseen. Ehkä havaittavissa pientä kevätväsymystä? Onneksi edessäpäin siintää huippuja juttuja, kuten juurikin se loma äitini kanssa, joten sen voimalla jaksaa vielä painaa. Ehkä sitä aikaa ja jaksamista riittää someenkin myös jatkossa, mutta toisaalta on hyvä välillä ottaakin vähän etäisyyttä.

Kaksi viikkoa sitten lauantaina meillä oli poikaystäväni kanssa kunnon date night kun käytiin sekä syömässä ulkona että teatterissa. Olin saanut kutsun Oulun kaupunginteatterin Pilalle meni näytöksen ensi iltaan, ja koska ollaan kyllä kovasti tykätty teatterikäynneistä ilmoittauduin heti mukaan. Näytelmä oli komedia ja hyvin erilainen mitä olen aiemmin päässyt katsomaan, mutta aivan tosi hyvä! Siis en muista koska olisin nauranut noin paljon kuin sen näytelmän aikana. Toisella puoliajalla alkoi ehkä hieman jo puuduttaa ehkä, mutta kaiken kaikkiaan kuitenkin jäi tosi hyvä fiilis näytöksestä ja ollaan muisteltu hauskoja kohtia ihan jälkeenpäinkin. Suosittelut siis tälle näytelmälle! Siltä viikonlopulta nämä asukuvatkin

Viime viikonloppuna me pidettiin kaasoille ja bestmaneille illanistujaiset. Tarkoituksena ei ollut niinkään puhua häistä, vaan enemmänkin tutustuttaa porukkaa toisiinsa, vaikka kaikki taisikin olla jo aiemmin toisensa tavannut. Ilta oli tosi hauska, käytiin ensin Megazonessa ampumassa laserpyssyillä, josta ainakin itse innostun aina ja muutkin tuntui tykkäävän. Sen jälkeen syötiin meidän herkkuruokaa eli wingsejä, saunottiin, maisteltiin hääviinejä, pelattiin ja juteltiin. Illan pikkutunneilla käytiin vielä pyörhätämässä baarissakin. Sunnuntai menikin ihan kotosalla, uskallanko tunnustaa etten edes nenääni näyttänyt ulkosalla. No välillä tarvii sellaisiakin päiviä.

Nyt taas ollaan mökkeilemässä, pitkästä aikaa. Saatiin molemmat järkättyä perjantait vapaaksi ja siten hieman pidempi viikonloppu ja tätä onkin odotettu innolla. Talven ensimmäiset hiihdot on tullut hiihdettyä ja sää on ollut mitä upein. Onneksi viikonloppu ei lopu vielä, vaan saadaan vielä tämä ja huomennakin nauttia täällä olosta ennen kotiin lähtöä. Nautitaan siis siitä!

Oikein mukavaa viikonloppua.

takki Noora
mekko Marimekko
kengät Vagabond
laukku Gucci

2 kommenttia

 1. Olet kyllä ihan stunning! Löysin sinun blogin kuin googlasin merkkilaukkuja pari kuukautta sitten, ja siita asti olen pari kertaa tullut katsomaan mitä ihania uusia outfittejä olet postaillut! :) Ihanaa inspiraatioa! Toivottavasti tulee monta uutta kevät-lookkia sinulta nyt kuin aurinko alkaa tuleen enemmän esille! Terveisiäa! Sori jos on kirjoitusvirheitä, svenska är mitt modersmål! ;)

  PS: jos saa toivoa, voisitko tehdä inlägin missä näytät ja kirjoitat kaikista sinun merkkilaukuista! Vähän pro's and con's, niinkuin laukkuguidei!

  Ois tosi kiinnostavaa nähdä sinun collection!

  Hauskaa viikonloppua!
  Petra

  VastaaPoista
 2. Hurjan paljon kiitoksia kommentistasi ja postaustoiveestasi Petra! :) Olisi kyllä tarkoitus pian päästä kunnolla vauhtiin asukuvien saralla!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.