Ostoslistalla uudet silmälasit

Taisin mainita jokin aika sitten tarvitsevani uudet silmälasit, sillä näköni on huonontunut sen verran, että se alkaa jo häiritä. Tämä harmittaa etenkin siitä syystä, että olin suunnitellut että voisin pian mennä silmien laserleikkaukseen, mutta siihen ei käsittääkseni kannata mennä jo näkö ei ole pysynyt paria vuotta stabiilina. Minulla ei häiritse silmälaseissa niiden vaikutus ulkonäköön, mutta onhan nämä välillä niin epäkäytännölliset, muun muassa urheillessa. Piilareiden kanssa kun jaksan hyvin harvoin alkaa värkkäämään ja käytän niitä oikeastaan vain juhlissa.

Tykkään myös paljon näistä nykyisistä laseistani, jotka ostin pari vuotta sitten, enkä kyllä haluaisi näistä luopua. Hassua, tai pikemminkin typerää kuitenkin on se, että tulee halvemmaksi ostaa kokonaan uudet lasit, kuin linssittää uusiksi nämä vanhat. Olenkin käynyt nyt parin viikon aikana aktiivisesti eri silmälasiliikkeissä katsomassa uusia silmälaseja ja innostunut aivan yllättävänkin paljon pilottimallista. Jokunen vuosi sitten jos minulle olisi sanottu, että tulen vuonna 2017 haaveilemaan pilottilaseista olisin nauranut räkäsesti... Uskomatonta kuinka se muoti kiertää, ja vielä uskomattomampaa on se, että sitä ihastuu niihin juttuihin joita on joskus kammoksunut. Minä ajattelen silmälasien kanssa niin, että kun ne silmälasit kerta on, saavat ne myös näkyä kunnolla ja olla hieman erikoisemmatkin. Pilottimalleja on alkanut vastikään näkymään katukuvassa enemmänkin ja olin yllättynyt kuinka hyvin malli sopi minullekin! Nimittäin esimerkiksi Ray-Banin aviator aurinkolasit eivät ole koskaan sopineet minulle, koska niissä on sangat osuneet poskiin, mutta nyt löysin kivoja malleja tarpeeksi pienillä linsseillä, jotka olivatkin tosi kivoja.

Googlettamalla löysin Blonde Salad blogin Chiaran kuvia ja hänellä pilottilasit näyttävät kyllä todella upeilta! Hänen kultaiset lasit näyttävät sopivan moniin asuihin, tai no, Chiarasta nyt tuskin epäedustavia kuvia saakaan, sen verran upean näköinen nainen kyseessä! Mietin mustien ja kultaisten sankojen välillä, mutta uskon päätyväni kultaisiin sillä malli jota kokeilin istui paremmin päähäni, mikä on silmälaseissä tietenkin tärkeää. Nämä Chiaran lasit ovat tosi isokokoiset, enkä voisi noin isoja omilla voimakkuuksilla edes hankkia, joten kokeilemani mallit olivat huomattavasti pienemmät.

Mitä te tykkäätte pilottimallisista silmälaseista?

6 kommenttia

 1. I feel you, tuntuu ettei tämä näön huononeminen koskaan lakkaa! Mä tykkään kyllä kans silmälaseista muuten, mutta se epäkäytännöllisyys, huurustuminen ja jatkuva peseminen raivostuttaa. Rahanmenosta puhumattakaan - oi miksi niiden linssien pitää olla niin halvatun kalliita. Mun unelmatilanne kun olis se, että sais omistaa useat asustesilmälasit mutta ilmankin näkisi! :) Onko sulla muuten paljonkin miinusta?

  Kieltämättä noista piloteista tulee auttamatta mieleen vanhempien koulukuvat 70-luvulta mieleen :D Ei siis oikein minuun nappaa tuo trendi ja uskonkin pysyväni näissä vähän perinteisemmissä malleissa vielä pitkään. Toisaalta tuohon sun nykyiseen malliinkin ihastuin vasta sun blogikuvien myötä, ja vähän olen välillä haikaillutkin sellaisten perään... Mutta tosiaan mielenkiinnolla odotan millaisiin laseihin päädyt - kultasankaiset kuulostavat omaan korvaani ainakin siltä, että varmaan passaavat sulle hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, just nuo haittapuolet on ne mitkä ärsyttää! Ja oon ihan superlaiska pesemään näitä laseja. Mulla on miinusta siinä kahden paikkeilla kummassakin, ja melko reilusti hajataittoa kummassakin. Plääh. Näitä mun nykyisiä laseja ei juurikaan tullut sillon vastaan kun ostin ne puolitoistavuotta sitten, mutta nyt alkaa olla jo ihan perusjuttuja, veikkaan saman käyvän näille piloteille :)

   Poista
 2. En ois kans ehkä ikinä uskonu sanovani tätä, mutta pilottimalliset silmälasit on tällä hetkellä ehkä siisteintä ikinä mun silmään! :D

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.