#Lahti2017

Langoilla jälleen. Olipa onnistunut viikonloppu Helsingissä ja Lahdessa. Perjantaina lennettiin Helsinkiin ja kirjaimellisesti menin juoksujalkaa rautatieasemalta vasta avattuun &Other Storiesiin, sillä pakkohan tuolla oli päästä käymään edes pikaisesti. Ja tehokkaat kymmenen minuuttia kerkesin liikkeessä viettääkin ja kiikutin paperipussia pihalle sulkemisaikana pari kivaa juttua sisällään. 

Yövyimme Sokos Hotelli Tornissa, joka olikin hyvä valinta sijaintinsa puolesta ja emme olleet aikaisemmin tuossa hotellissa olleetkaan. Aamupala oli monipuolinen ja oli kiva kerrankin olla aamupalalla ajoissa ennen ryysistä. Tosin aamupalan nauttiminen jäi melko lyhyeksi, meidän kun piti olla jo puoli kymmeneltä lähijunassa kohti Lahtea ja minä kun tunnetusti olen aamu-uninen. VR mokasi kyllä pahan kerran kun kalustossa ei oltu huomioitu, että Lahdessa on tosiaan MM-kisat. Sunnuntaina jäi jo Tikkurilassa osa junaan pyrkivistä laiturille kun junaan ei yksinkertaisesti mahtunut enää. Me mahduttiin onneksemme hyvin kyytiin ja istumaankin, mutta harmitti kyllä niiden puolesta, jotka jäivät odottamaan tunnin päästä tulevaa junaa ja osa lähdöistä jäisi näkemättä.

Kisoissa oli aivan huikea tunnelma! Kohokohtina tietenkin Kristan hopea ja lapsuusaikojen idolini Hannu Mannisen hieno hiihto viestissä. Ja harmituksena parisprintissä norjalaiset tunarointi ja menetetty kultamitali... Seuraako teistä kukaan talviurheilulajeja? Minä olen ala-asteella harrastanut pari vuotta kilpahiihtoa ja aina ollut aktiivinen penkkiurheilija, ja siitä syystä olikin hienoa päästä Lahteen paikan päälle. Onhan se aivan eri meininki paikan päällä ja sitä kannustushuutojen pauhua ei voi television välityksellä millään käsittää. Suosittelen kyllä menemään loppuviikosta katsomaan kisoja jos vain suinkin kiinnostaa ja se on mahdollista :)


Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.